@baderman,
post #14
Chciałbym uściślić parę rzeczy. Oczywiście nie pozbywam się Pegasosa i nie przestanę być użytkownikiem MorphOS-a. Natomiast robię sobie dłuższe wakacje od programowania. Praca, dom, rodzina, to są rzeczy bardzo ważne i nie można ich poświęcać dla nawet najbardziej wciągającego hobby. Co się stanie z projektami - TTEngine jest projektem open source od roku prawie. Reggae - tu się muszę zastanowić, ponieważ jest częściowo związany z moim doktoratem, być może coś w jego sprawie zrobię. ezTCP - tu prace nie zaszły zbyt daleko, zrezygnowałem z bounty gdy już miałem dokładnie pojęcie ile czasu musiałbym na ten projekt poświęcić. Efekt dotychczasowej pracy nad tym projektem (kody źródłowe) przekazałem administratorom MorphZone, zrobią z nimi co uważają za stosowne. Odpowiadając na konkretne pytania - nie będę na razie pisał programów dla OS4 ani żadnego innego systemu operacyjnego. Natomiast mój doktorat obejmuje jedynie bardzo wąski wycinek Reggae, można nawet powiedzieć, że jeden konkretny algorytm, w częściowym oderwaniu od jego implementacji.