[#8]
Re: MOS 1.4.5 CLASSIC - Dziala! 2
@Andrzej Drozd,
post #1
1. Jest jakis zamiennik systemowego okna wyboru? Aktualny nie posiada opcji "All". W sumie mozna przytrzymac wtedy Shift, ale jednak brakuje tego.
2. Czesto mam bezsensowne zwisy systemu. Ostatnio podczas wyjmowania ikonki na blat.
Czy sa jakies zakazane konfiguracje MOSa ktorych nie mozna uzywac?
Aktualnie ustawilem okna w stylu Win i mozna dzialac na Ambiencie (natomiast defaultowe prefsy sa bezuzyteczne). Dodatkowo "chyba" cos zmienilem w ikonkach i pojawiaja sie "plynnie" jak duszki.
W sumie eksprymentowalbym sam, jednak po zwyklym resecie MOS juz nie wstaje, a wylaczanie kompa 10x w ciagu dnia na 30 sek zaczyna byc irytujace i niezdrowe dla sprzetu...
3. Zauwazylem ze nie dziala TheMpegEncGui. A jezeli dziala, to ktora wersja? A jezeli nie, to jest jakies inne GUI dla Lame?
Hmmm, przez te kilkanascie lat tak przyzwyczailem sie do swoich ustawien WB, ze ciezko mi sie przestawic na MOS. Nie dlatego ze nie jest amigowy. Bo jest. Tylko widac ze tworcy MOSa zupelnie inaczej uzywali WB3.x. Ja sobie nie wyobrazam uzywania WB bez ToolsDeamona i paru innych "bzdurek". Niestety nie ma tego w MOSie :(
No, ale moze znajda sie jakies zamienniki...