[#1] Pegasos2 ZA DARMO
Proponuję zerknąć na stronę amiscena.org i przeczytać wątek "Do oddania Pegasos2. Tak, za darmo.". Naprawdę można dostać zupełnie za darmo kompletnego, działającego i sprawnego Pegasosa2. To smutne, że nie ma chętnych...

[#2] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@MDW, post #1

ja chetnie wezme,zamienie sie :)

[#3] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@MDW, post #1

Może brak tych "dobrych rąk", w które miałby być ten pegasos2 oddany.

[#4] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@grxmrx, post #3

Trzeba byłoby się dowiedzieć czy to co mają te "dobre ręce" zrobić na tym Pegasosie musi mieć związek z tak zwaną sceną. Jeżeli nie to chyba kilka kandydatur dałoby się tutaj wysunąć. :)

[#5] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@MDW, post #4

z pegasosem potion tez jest podobna sprawa..na razie zostal wypozyczony, ale kto wie czy nie zostanie rowniez oddany w dobre rece jak sie mavey nie wezmie do roboty ;)
[#6] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@nelson, post #5

Z tego co wiem to Quantor jest zainteresowany kupnem tego Pega jakby Mavey go koniecznie nie chcial... Fajna maszynka to ODW - mialem okazje sie pobawic, bo instalowalem MorphOSa Quantorowi na jego dysku...
[#7] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@Masta Krishna, post #6

No wiesz ale musialby go kupic od Genesi, bo my go dostalismy ;) ja jestem za tym zeby go przekazac komus kto go dobrze wykorzysta.
[#8] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@nelson, post #7

Hehe... Mowil, ze pewnie nie bedziecie chcieli sprzedac, ale kto wie...
Takiego Pega to bym z mila checia wzial, ale na programowanie mam raczej malo czasu(zreszta mam raczej skromne/srednie umiejetnosci), a w innych dziedzinach scenowych to juz vogle nie jestem utalentowany, wiec raczej moje rece sie sa na tyle dobre, by byc godnymi otrzymania Pega :(

A na wlasnego jestem za biedny, ale jak wyjdzie Efika i faktycznie bedzie kosztowac ze 100 dolcow to chyba sie skusze... Zawsze kochalem pracowac na amigowym systemie, ale na classica/emulatory juz po prostu nie mam sily... A AROS z tego co oberalem na Live-CD dopiero raczkuje w sensie uzywalnosci przez end-usera...
[#9] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@Masta Krishna, post #8

Jesli w gre wchodziloby robienie grafiki lub muzyki, w tym takze zlecen komercyjnych lub na uzytek komercyjny (tzn.jakichs grafik na druki, plakaty, ulotki, itp., albo jingli reklamowych, czy utworow do prezentacji, gier, itp, itd.) za darmo, czyli za posiadanie tego Pegasosa, to jestem chetny. Programowaniem sie nie zajmuje, ale to, co opisalem wyzej, umiem i robie jako zlecenia, wiec bylby racjonalny pozytek z tego Pegasosa w moich rekach. :)

No, to do kogo sie zglosic i z kim szczegoly uzgodnic? :)

Nie znam sie zbytnio na organizacji tego planu
"Pegaz za tworzenie na nim czegos", ale wydaje mi sie, ze musialbym zarejestrowac swoja chec udzialu w nim u zrodla, tj.powiedzmy u Genesi.
Prosze mnie poprawic jesli sie myle.

Prosze o kontakt na priv osobe, ktora posiada tego Pegasosa, jesli przeczyta tego posta i jesli zechce. :)

[#10] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@CJ Warlock, post #9

To jest Pegasos Macieja Matyki (znany jako Maq). Na http://amiscena.org są szczegóły. Maq decyduje komu go daje. Jednak z tego co mi się wydaje ma go dostać ktoś kto zrobi coś "kodowanego" dla dobra społeczeństwa amigowo-pegazowego. Coś czego nie da się bez Pegasosa zrobić.
[#11] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@grxmrx, post #3

Ja mógłbym zgranąc tego Pegaza... Ale wysyłka to tylko poczta polska

[#12] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@Malin, post #11

Akurat wysylka to w tym calym zamieszaniu jest najmniejszy problem. :) Maq chce zeby Pegasos trafil w scenowe, polskie i w dodatku AKTYWNE rece. Z tego co slyszalem to na nim na powstac cos kodowanego. W tym celu ten Pegasos trafil do Polski i cel sponsorzy nadal chca ten cel utrzymac.
[#13] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@MDW, post #12

Ok to ja cofam zgłoszenie bo o programowaniu nie mam najmniejszego pojęcia :D No chyba że "dawca" chce oddać Pega w "ręce" które bedą "używały" komputera do grania/słuchania mp3/serfowania/gadulcowania/filmowania ;)

Pozdro :)

Ostatnia modyfikacja: 25.09.05 14:55
[#14] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@MDW, post #10

a co jest powodem, że Maq chce oddać tego Pegaza? Ma dwa?
[#15] Re: Pegasos2 ZA DARMO

@Malin, post #13

Ja tylko powtarzam to co mozna przeczytac na http://amiscena.org w odpowiednim newsie. Nawet zapytalem tam czy maszyna musi trafic w rece scenowego kodera. Z tego co sie dowiedzialem to musi. Nie mowie, ze to zle czy dobrze. Sam chetnie poogladalbym cos nowego co wykorzystuje 3D w naszych kartach graficznych. Zwlaszcza, ze nareszcie, po dwoch latach czekania, proszenia i modlenia sie sterowniki 3D ma KAZDY. :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem