[#1] ANR3 i problem z shoutcast
Witam. Mam taki problem, kiedy próbuję odegrać jakieś radio ANR pokazuje playing stopped tuż po zakonczeniu buforowania. Ustawiałem różne parametry bufora i priorytetów ale nic z tego nie wyszło. Nie wiem czemu tak się dzieje :(
ANR mam w wersji 4.672 (06.10.05).

Ostatnia modyfikacja: 26.11.05 14:42
[#2] Re: ANR3 i problem z shoutcast

@DarQo, post #1

Hmm, przede wszystkim ściągnij nowszą wersję (4.696), z którą nie mam żadnych problemów przy słuchaniu radia. Pamiętam, że kiedyś, na wczesniejszych wersjach, jak się bawiłem "buffersize" i "prebuffering" to miałem podobne objawy, o których wspominasz. Teraz próbowałem i jest ok. Nie wiem, może to zeleży jeszcze od danej stacji ? Na jednej patrzyłeś czy na wielu ?
[#3] Re: ANR3 i problem z shoutcast

@DarQo, post #1

Ustaw wszystkie jedn. muzyczne AHI na Fast stereo++ calibrated po 2ch.

[#4] Re: ANR3 i problem z shoutcast

@deez, post #2

Niestety na wszystkich stacjach tak się dzieje :( Wykasowałem wszystkie prefsy ANR i zainstalowałem od nowa, najpierw V3 potem V4 i nadal ten sam problem :( Za to AmigaAMP gra dobrze tylko strasznie zamula mosa.
[#5] Re: ANR3 i problem z shoutcast

@DarQo, post #4

A wiesz gdzie ANR zapisuje ustawienia? Kup sobie A1200 z BPPC, mi w takim konfigu AmigaAMP nie zamula MOS-a.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem