@fazo,
post #10
Ja zawsze przerywałem animację Esc, a nie RMB. Jednak RMB też nie pomaga. Ale teraz zauważyłem coś i z czymś mi się skojarzyło. To chyba nie jest wina Blednera (kurcze, będę musiał przeprosić, hehehe). Jak nacisnę lewy Alt to potem wszystko się zachowuje tak jakby był on cały czas naciśnięty. Blender też się tak zachoawuje. Spróbuj nacisnąć lewy Alt i na przykład w IBrowse kliknąć w jakikolwiek link. Da się czy pojawia się dymek z tym linkiem? Ja to już kiedyś zauważyłem. Klawiatura jest raczej ok, bo pamiętam, ze miałem podobny problem już dawno. Zresztą nie tylko na Pegososie chyba. Jednak wtedy zwalałem winę na cudowne interfejsy klawiatury Amigi 1200. Wszyscy, którzy mieli tower w A1200 wiedza jak niektóre z nich fajnie działały.
Jest jeszcze coś... Odpalałem Blendera na oknie dlatego, że na screenie naciśnięcie F12 (renderowanie) powodowało zwis. Jednak teraz sprawdziłem - nie wiesza się. Nie wiem co się stało. :) No a skoro mogę go używać na ekranie a nie oknie to znika problem ze znikaniem GUI po zeskalowaniu okna. Pozostaje więc tylko problem nowego Pythona.
Dzięki za zmuszenie mnie do prób... :)