[#1] Ambienty i MUI 4
Witam! Poinstalowałem sobie na Pegu nowe wersje ambienta "daily". Po tym fakcie straciła mi się polska lokalizacja ambienta. Czy ma ktoś taki problem? Preferencje poustawiane są prawidłowo.Kolejny gips mam z MUI 4 beta. Fajne, ładne i coś mi się kaszani. Zauważyłem w mojej grze FreeCiv, że po instalacji nie tego MUI nie otwierają się okna z opisem miast w grze i spowalnia się sama gra. Nie bardzo kojarzę jak sprawdzić przyczynę. Może ktoś pomoże?

[#2] Re: Ambienty i MUI 4

@Pero, post #1

Co do lokalizacji Ambienta to do czasu naprawienia procesu tworzenia plików .cd przez Ambient team nie ma co używac lokalizacji z dziennymi kompilacjami. Jak naprawia i bedzie mozna aktualizowac tlumaczenie to wtedy bedzie mozna uzywac polskiej lokalizacji jesli uaktualninenie sie pojawi (bo jak na razie tylko ja zajmowalem sie tym tlumaczeninem, a aktualnie nie mam dostepu do Pegasosa i mosa, mam tu jedynie Amige 1200 z mediatorem, bez ppc, wiec mosa nie mam dostepu do morphos-a wiec nie mam jak testowac).

[#3] Re: Ambienty i MUI 4

@grxmrx, post #2

Dzięki za wyjaśnienie!

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem