[#1] Nowa partia Pegów - kto już ma?
Witam!
Kto już dostał Pegaza z nowej partii produkcyjnej?
Pytam, bo ja sam czekam na realizację zamówienia i chciałbym wiedzieć ile już zostało zrealizowanych.
[#2] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@Torn, post #1

tez czekam :(

[#3] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@Torn, post #1

W jakiej wersji procesora ?

[#4] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@krismiszcz, post #3

podejrzewam że 7447 1 GHz... bo Torn narzekał, że wolałby G3 ;), ale nie ma ich w ofercie...
[#5] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@wali7, post #4

Ja nie jestem tak głupi jak Apple, które nie chciało szybkich "G3" bo wypszedziły by "G4" i poprawdzie nie uznaje tych kretynskich określeń "Gx", które nic nie znaczą. ;)
Do tego nie przepadam szczególnie za firmą Freescale, dlatego wolałbym 750Gx @ 1,1GHz by IBM. No ale skoro takich nie ma, to zdecydowałem się na 7447@1GHz...
[#6] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@Torn, post #5

nie przepadam szczególnie za firmą Freescale

Ponieważ?

[#7] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@Torn, post #1

test łobrazka :)
hmm nie dziala :(
juz działa :)

Ostatnia modyfikacja: 30.04.06 00:19

Ostatnia modyfikacja: 30.04.06 00:21
[#8] Re: Nowa partia Pegów - kto już ma?

@MinisterQ, post #6

MinisterQ napisał(a):

> Ponieważ?
Ponieważ nie podoba mi się, jak Motorola rozwiązała "sprawę Altiveca", wspólnie z Applem...
Uważam, że to było trochę nie fair zagranie wobec IBMa, który jednak miał największy wkład w PowerPC.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem