[#1] Pegazy wyprodukowane :)
Wlasnie sie dowiedzialem ze zostaly nareszcie wyprodukowane pegi2, wiadomosc z pierwszej reki czyli od genesi :):):)
jeszcze tylko pare dni i QUAD znowu bedzie szczesliwum czlowiekiem :)

pozdrawiam wszystkich oczekujacych i nie tylko hehe

[#2] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@QUAD, post #1

Yech

[#3] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Drako^lM, post #2

no i Dorn bedzie szczesliwy...tfu Torn:P

[#4] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@stefkos, post #3

No będę... Tzn. Jestem. ;)
Hehe, a tyle było na eXecu komentarzy o tym, że Pegasos już padł i jest jak A1... A tu dwa update'y MOSa(parallel.device i update dla classiców) i nowa Partia Pegów. :P
No ale wiadomo, MOS jest grób

[#5] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Torn, post #4

Te mi wielkie updaty... do AOS4 co pol roku wychodza nowe ficzery :P

[#6] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@koodlaty, post #5

A czy ja napisałem, że to wielkie update'y? Napisałem jedynie, że są :P
Po prostu, niektórzy się nieco pospieszyli, jeśli chodzi o skazywanie "niebieskich" na wymarcie.
[#7] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Torn, post #6

No powiedzmy sobie szczerze, gdyby nie determinacja Marcha, to poprawki na parallel.device by nie bylo... Ludzie z mosteamu twierdzili, ze wszystko jest bez bledu... Blad znany (m.innymi ja go zglaszalem) jest od 3 lat.

[#8] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Kaczus, post #7

No i?
Ja wiem(ze słyszenia), jak wygląda typowa reakcja MOSTu na requesty userów, ale nie czarujmy się, gdyby mos był trupem, naprawdę, to nie byłoby tego update'u, niezależnie od tego, kto by się zdeterminował i jak bardzo do tego, żeby do takiego update'u doprowadzić.
Wiemy jak wygląda sytuacja, nie ma co się zapierać że jest fajnie, gdy nie jest, ale Ci którzy twierdzą, że MOS jest trupem, są w błędzie, tylko tyle chciałem napisać...
[#9] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Torn, post #8

dobra niech bedzie... MOST to żywy trup.... :P

[#10] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Kaczus, post #9

właśnie miałem to napisać :), żywy trup, czyli ZOMBI (po polskiemu ;) )
Ale jak wiemy z rozlicznych horrorów, żywotność takiego zombiego jest niesamowita :)
[#11] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@wali7, post #10

Co za teoria powstaje

To teraz taki żywy trup będzie gryźć innych i zarażać MOSem... ;)

@Torn

A Ciebie kto ugyzł? :P

[#12] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@alpine, post #11

A ja się sam pogryzłem
[#13] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Torn, post #12

autokanibal :)

to co, zaczynasz końcowe odliczanie?
[#14] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@wali7, post #13

No coż, teraz tylko muszą te Pegi wysłać do dilerów(efunzine), a ci muszą rozesłać do juzerów... Dłużej jak 3 tygodnie nie będzie
[#15] Re: Pegazy wyprodukowane :)

@Torn, post #14

ja bede mial szybciej :P hehehe

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem