[#1] MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?
Masakra...czyzby klucz sie zdeaktualizowal i musze jeszcze raz sie zarejestrowac? Rejestrowalem sie jakos na poczatku gdy wyszla pierwsza wersja dla Classica. Klucz wrzucilem do S:, L: i bezposrednio na partycje systemowa. Niestety po dwoch godzinach wyskakuje reqester i MOS zwalnia do predkosci C64. Zarejestrowac sie jeszcze raz, czy wrzucic klucz do innego katalogu?
[#2] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Andrzej Drozd, post #1

No to jak z tym jest, Panowie? Za godzine bede sie musial zresetowac. Nie w taki sposob chce uzywac MOSa.

DODANE: O, klucza nie wrzucilem jednak do analogicznych katalogow w MOSSYS:. Moze o to chodzi?

Ostatnia modyfikacja: 11.08.06 10:44
[#3] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Andrzej Drozd, post #2

Ja próbuje już zarejestrować MosA czwarty miesiąc, i nic, nie mogę.
Cały czas mają serwery wyłączone. Pisałem nawet w tej sprawie na MorphZone. Kazali cierpliwie czekać.

Więc czekam już czwarty miesiąc i próbuje rejestracji przez net.
[#4] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Sir_Lucas, post #3

Serwerami zajmuje sie chyba bigfoot, wiec zamowienie jednej, no, dwoch pizzy dla niego powinno znaczaco przyspieszyc ten proces :P

[#5] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Sir_Lucas, post #3

Jak zadziala mi moj klucz po wrzuceniu do MOSYS:, to ci go wysle. A jak nie zadziala, to po dwoch tygodniach na jakis czas zapomne o MOSie, poniewaz resetowanie co dwie godziny jest troche chore :)
[#6] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@marcik, post #4

To mi przypomina PRL i "Misia" Bareji - "...ale ja krakowską przyniosłem..., masz pan nie zjem panu..."; tylko w takim lepszym, plastikowym wydaniu :( :(
[#7] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Andrzej Drozd, post #5

Chyba że się zrzucimy na dwie Pizze
[#8] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Sir_Lucas, post #6

Ja tylko doradzam jedno z mozliwych rozwiazan . A swoja droga to produkt kilku lat pracy nie jest warty chociaz jednej pizzy? ;)

[#9] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Sir_Lucas, post #6

"...ale ja krakowską przyniosłem...

To była podwawelska. :)Sir_Lucas napisał(a):

[#10] Re: MOS PUP i morphos.key - deaktualizacja?

@Andrzej Drozd, post #5

Oj :(
Niestety klucz nie dziala. W zwiazku z tym ze system musze resetowac co 2 godziny, ...nie wytrzymam dwoch tygodni (to nawet Apollo 040 w desktopie i na zasilaczu 25 W, tak czesto sie nie resetuje. No to wracam do WB3.1 i WOSa.
Amiga Rulez. Jak zaczna aktualizowac klucze to dajcie znac.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem