[#1] problemy z IBrowse
Mam pewien problem z IBrowse. A mianowicie wszystko działa ok prócz opcji. gdy do nich wejdć i dam na dział "Network" w tym momencie ekran opcji mi sić zamyka, cały IBrowse przechodzi w ustawieniach MUI na Topaz/8, a ja nie mogć już otworzyć ponownie okna z preferencjami dopóki nie zamknć i uruchomie ponownie IBrowse. Co może być nie tak?

[#2] Re: problemy z IBrowse

@Solo Kazuki, post #1

http://amiga.iospirit.de/static/objectfiles/file/41/IBPrefsIBCC-23.3.lha

[#3] Re: problemy z IBrowse

@Korni, post #2

Dzićki za pomoc... ale dalej sić wywala. Wie może ktoś jakie biblioteki potrzebuje IBrowse? Wszystkie te z "About" w IBrowse mam. A SnoopDOS niczego nie pokazuje podczas "wywałki" prefsów.

[#4] Re: problemy z IBrowse

@Solo Kazuki, post #3

Za mały ekran żeby zmieścić okno preferencji.
[#5] Re: problemy z IBrowse

@Sylwester, post #4

dokladnie tak,najlepiej ustawic sobie czcionke odpowiednia dla globalnych prefsow mui lub jak tutaj dla ib,w ostatecznosci wykasowac prefsy i ustawic od nowa ;).

[#6] Re: problemy z IBrowse

@AmiChris, post #5

Dzićki za pomoc... to były widocznie za duże fonty.

Ale trochć to dziwne... i śmieszne.

[#7] Re: problemy z IBrowse

@Solo Kazuki, post #6

Widac ze autor IB nie przemyslal do konca i nie dal mozliwosci przewijania zawartosci w tym miejscu. A MUI kombinuje jak moze zeby zmiescic zawartosc wiec nastepuje zmniejszenie fontow.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem