[#1] Ikony w Ambiencie
Witam! Może toś wie dlaczego nie mam ikonek nawigacyjnych na pasku w oknach Ambienta? Mam Ambienta z któregoś lipca 2006 zainstalowanego dołączonym instalerem. Poprzednio przy insalacji kolejnych wersji daily nie miałem polskiej lokalizacji. Ten problem się uspokoił, ale zniknęły mi ikonki. Snoopdos pokazuje wsio oki. Gdzie szukać porady? A tak bardzo się przyzwyczaiłem do owych.... :(

[#2] Re: Ikony w Ambiencie

@Pero, post #1

Sprawdź czy masz włączony tryb przeglądarki w ustawieniach Ambienta (zakładka Window).

[#3] Re: Ikony w Ambiencie

@Pero, post #1

Hmm... A na pewno masz te ikonki do toolbara? http://www.ambient-desktop.org/dl/images-contribution1.lha Skopiuj grafiki do MOSSYS:Ambient/images/

Ambienta z któregoś lipca? Przecież już od dawna sierpień ;)

Ostatnia modyfikacja: 21.08.06 17:22
[#4] Re: Ikony w Ambiencie

@Korni, post #3

A ja jestem taka leniwa ofca, że mam Ambienta z marca. Leże ciągle na boczku, aż mi się loczki poskręcały i jeszcze nic nowszego nie szukałem ;)
[#5] Re: Ikony w Ambiencie

@Korni, post #3

Mam ikonki! Mam ikonki do rozwijalnego menu! Mam nawet zaistalowane filetypy (ma ktoś może je zokalizowane na polish?). Zaczęło się jak mi w nieodpowiednim momencie padł system i musiałem wszystko robić od nowa. Poprzednio instalowałem nowe wersje ręcznie a po krachu spróbowałem instalką. I wtedy wskoczyła mi pełna polska lokalizacja i zniknęły ikonki. Nie mogę sobie z tym poradzić. A propos filetypów z rozszerzeniem .exe - po kiliknięciu na plik zamiast się uruchomić wyświetla mi się podgląd zawartości pod Multiviewem. Aby uruchomić niektóre pliki musiałem ten filetyp wywalić. Ale nie o to chyba chodziło..

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem