[#1] Ambient 23.08.2006 i RamDisk
W Ambiencie z 23 sierpnia 2006 nie mogłem utrwalić pozycji ikony RamDysku. Zawsze mi spierniczała w lewy górny róg Ambienta, a ja lubię mieć ikony dysków z prawej strony i od kilkunastu lat tak mam (nawet na pececie). :) No to spróbowałem opcji "uwolnij pozycję" i ikona zniknęła. No i od tej pory na pulpicie nie mam ikony RamDysku. W listerach oczywiście urządzenie jest ale na desktopie nie ma i za cholerę nie mogę się go doprosić. :) Jakiś pomysł? :)

[#2] Re: Ambient 23.08.2006 i RamDisk

@MDW, post #1

RAMDISK wyciagnij z "Mój MorphOS".
Przesun we wlasciwe miejsce i UTRWAL POZYCJE.
Zauwaz ze sa dwie opcje UWOLNIJ POZYCJE.
[#3] Re: Ambient 23.08.2006 i RamDisk

@Norbert, post #2

Rzeczywiście są dwie opcje "uwolnij pozycję". Nie zauważyłem tego wcześniej. Ikona oczywiście wróciła na desktop. Dzięki wielkie! :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem