[#1] KHTML i PayPal
Witam, pytanie nie dotyczy bezpośrednio Morphosa, ale zainteresowane będą tylko osoby używające go, stąd pytam ;) :
czy ktoś wykonywał ostatnio wpłatę na KHTML Bounty? Bo ja jakieś 2 tygodnie temu wpłaciłem pewną sumę (niewielką... z pustego i Salomon nie naleje ;) ), a licznik jak był, tak i jest na 2048.80 $ (pieniądze poszły, bo widzę je na wyciągu z banku). Czytałem, że gość wpisujący te kwoty jest ostatnio zajęty, ale tak długo?! Może trzeba napisać maila z pytaniem do administratorów systemu Bounty dla MOSa?
[#2] Re: KHTML i PayPal

@wali7, post #1

Prawdopodobnie to kwestia, tak jak piszesz, aktualizacji tego bounty. Z tego co się orientuję Targhan faktycznie rzadko to robi.
[#3] Re: KHTML i PayPal

@wali7, post #1

Łatwiej i bez dodatkowych opłat przekazać kasę bezpośrednio autorowi :)

[#4] Re: KHTML i PayPal

@Marek Szyprowski, post #3

no wiem, ale chciałem, aby powiększająca się SUMA Bounty mobilizowała innych potencjalnych bountowiczów do pracy ;)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem