[#1] def_CD0disk.info
Na MorphZone w "Did You Know..." wyczytałem, że jak wrzucę sobie do ENVARC:sys ikonę def_CD0disk.info to będę miał domyślną ikonę dla płytek w napędzie CD0. Zrobiłem to i wcale tak nie jest. :( Nadal CD, które nie ma swojej ikony jest pokazywane jako dysk (ikona def_disk.info). Ja robię coś nie tak czy ta porada była tak prawdziwa jak obietnice przedwyborcze? :)

[#2] Re: def_CD0disk.info

@MDW, post #1

wrzuc to tam, gdzie masz reszte defikon (glowny katalog).
[#3] Re: def_CD0disk.info

@MDW, post #1

Proponuję w prosty sposób zainstalować paczkę ikonek, która znajduje się na stronie download.morphos-team.net, wystarczy raz zainstalować i wszystko działa jak należy :)

[#4] Re: def_CD0disk.info

@kiero, post #2

Ale ja wszystkie def_*.info mam wlasnie w ENVARC:Sys. :)
[#5] Re: def_CD0disk.info

@MDW, post #4

tam gdzie masz ikony dla typow plikow (ten katalog ktory ustawiasz w prefsach ambienta).
[#6] Re: def_CD0disk.info

@kiero, post #5

Jak wrzuciłem tam gdzie mam ikony filetypow Ambienta to działa. Czyli informacja na MorphZone jest prawdziwa pod warunkiem, że ktoś trzyma ikony filetypów w ENVARC:Sys. :)
Dzięki za pomoc!

[#7] Re: def_CD0disk.info

@grxmrx, post #3

Nie wiedziałem o tej paczce ikon. Zerknę dzisiaj. Dzięki za informację.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem