[#1] Sputnik, pomocy:)
Witam wszystkich,

ChciaŁem zainstalowaç sputnika na Morphosie, jednak cos mi nie wychodzi, bede wdzieczny jak to zrobic krok po kroku.

Z gory dzieki.
[#2] Re: Sputnik, pomocy:)

@uzdi, post #1

Mógłbyś napisać co nie wychodzi...

Może pomoże:
http://www.ppa.pl/index.php?p=4837&c=1

Edit: (jakbyś nie wiedział) kliknij w komentarze i poczytaj.

Ostatnia modyfikacja: 08.01.07 17:11
[#3] Re: Sputnik, pomocy:)

@uzdi, post #1

Myślę, że popełniasz błąd jaki ja popełniłem. Sputnik ma własny installer, który robi wszystko za Ciebie, trzeba tylko wybrać install.
Problemem jest to, że w czasie instalacji trzeba być podłączonym do internetu, gdyż przy instalacji Sputnik pobiera sporo pakietów z niego. Ja najpierw zainstalowałem bez sieci i nie działał prawidłowo. Po podłączeniu wszystko było ok. i Sputnik działa.

[#4] Re: Sputnik, pomocy:)

@AS, post #3

Trzeba takze pamietac o przeczytaniu readme. Szczegolnie kawalek o tym ze wymagany jest takze najnowszy ambient, gdyz stare ambienty nie dzialaja z nowym muiem.
[#5] Re: Sputnik, pomocy:)

@marcik, post #4

A kto czyta readme :D

[#6] Re: Sputnik, pomocy:)

@Drako^lM, post #5

Chyba w kolejnej wersji umieszcze jakies slowo klucz i dopiero po podaniu mi go bede odpowiadal na pytania o sputniku i ewentualnych problemach z nim

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem