[#1] Morphos a A1200 itp:)
Witam,

Przepraszam, gdyz może pisze nie w tym dziale jednak po czesci jest to powiązane z Morphosem (a tego ten dziąl tyczy). Mam grę PSV Eindhoven - grałem na niej kilka lat temu na amisi 1200 (z lekka rozbudową) - chciałem ją uruchomić na Morphosie (Pegasos II) - co w tym celu muszę zrobic jakiś emulator, bioblioteki? Gre mam na CD - posiada instalacje, jednak po kliknięciu na nią nic się nie dzieje:( Będe wdzięczny za kazdą pomoc !!
[#2] Re: Morphos a A1200 itp:)

@uzdi, post #1

Z tego co pamiętam, ta gra jest napisana w AMOS-ie. W związku z tym na Pegasosie nie pójdzie inaczej jak pod emulatorem (brak kości AGA). Zatem powinieneś zdobyć E-UAE.

[#3] Re: Morphos a A1200 itp:)

@Grzegorz Kraszewski, post #2

E-UAE zdobyłem - jednak Bóg jeden wie jak to uruchomić:D

Będe wdzięczny za jakąs pomoc....tylko nie linki do angielskiej instrukcji....
[#4] Re: Morphos a A1200 itp:)

@uzdi, post #3

tu gdzies obok na forum jest wielki watek o e-uae. polecam!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem