[#1] Efika Demo
Więcej na :

http://www.powerdeveloper.org/efika_demo.php

[#2] Re: Efika Demo

@Drako^lM, post #1

Nawet nieżle to działa wszystko :)

[#3] Re: Efika Demo

@Drako^lM, post #2

to prawda , jak na taka cene to calkiem fajnie , zeby tylko pogloski suporcie OS4 sie sprawdzily to bedzie miodzio ;)

[#4] Re: Efika Demo

@Drako^lM, post #1

Ech chyba musze wreszcie odpalic to malenstwo, ktore u mnie lezy od miesiaca... ale cudow nie ma sie co spodziewac. Dla morphos'a moze i bedzie git, ale Xvid, czy duzy DivX , bardziej skomplikowane gry (vide Q3 chociazby przy odpowiednich detalach) raczej nie beda chodzic plynnie. To tylko G3/400MHz z wydajnoscia na poziomie szybkiej PPC604.

No nic. Jak sam to odpale i sie pobawie to zdam relacje.

[#5] Re: Efika Demo

@_arti, post #4

Procesor MPC 5200B ma rdzeń 603e. Więc to nie jest G3, to po prostu 603e/396 MHz + układy peryferyjne.

[#6] Re: Efika Demo

@_arti, post #4

moge ci przytaknac do tego co napisales.
btw dzieki twojemu blogowi dowiedzialem sie ze jestes z Lodzi:) (aktualnie jestem tu w delegacji)

[#7] Re: Efika Demo

@Grzegorz Kraszewski, post #5

@Krashan

Opps, moje przeoczenie Ale musze sprawdzic, ktora konkretnie mam wersje.

@stefokos

Ano jasne, ze z Lodzi. To ty byles ostatnio z Kaczusiami na pizzy, na ktora ja nie moglem wpasc? ;)

[#8] Re: Efika Demo

@_arti, post #7

tia

[#9] Re: Efika Demo

@Hellena, post #3

Naprawdę ciekawie się to maleństwo zapowiada. Ewentualna możliwość uruchomienia OS4, MOSa i Linuxa przy tej cenie, może zaowocować sporą (jak na warunki amigowe) popularnością tego sprzętu.

[#10] Re: Efika i MorphOS 1.5

@Drako^lM, post #1

Efika i MorphOS 1.5 w akcji (teledysk odtwarzany przez MPlayera). Więcej zdjęć tutaj.
[#11] Re: Efika Demo

@Ziolo, post #9

Już jestem zainteresowany, dwa filmiki wystarczyły! Naprawde bardzo ciekawy sprzet. Nawet cena interesująca.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem