[#1] Zasilanie efiki
Jako, że sporo osób z Polski miało problemy ze znalezieniem dobrego
zasilania do Efiki, poniżej zamieszczam link do polskiego sklepu,
który ma w swojej ofercie picoPSU:

LINK

[#2] Re: Zasilanie efiki

@Jacek Piszczek, post #1

O.K., O.K., to zasilanie już mamy - a gdzie mogę kupić samą Efikę ?
[#3] Re: Zasilanie efiki

@APair, post #2

Efunzine chyba ma... Tyle, że puki co bez mosa....

[#4] Re: Zasilanie efiki

@Jacek Piszczek, post #1

12-woltowa "cegła na gniazdko" + Pico PSU to takie sobie rozwiązanie, przede wszystkim drogie po zbóju, no i zasilacz "gniazdkowy" 12 V na minimum 1,5 A mały nie jest (a i swoje też kosztuje). Tymczasem na Allegro można kupić zasilacze ATX o mocach 70 - 110 W, z kosztami przesyłki śmiało się można zmieścić w 25 zł. Wentylator z takiego zasilacza można spokojnie wywalić. Od tygodnia zasilaczem 110 W za 14 zł + przesyłka zasilam swoją serwerową Efikę.

Ostatnia modyfikacja: 01.03.07 13:20
[#5] Re: Zasilanie efiki

@APair, post #2

tutaj masz z wszystkim LINK

[#6] Re: Zasilanie efiki

@Kaczus, post #3

Ooo... naprawdę? Bo zaglądam na efunzine.com co jakiś czas od chyba dwóch miesięcy, ale w sklepie na WWW nie widziałem, chyba, że przeoczyłem...
[#7] Re: Zasilanie efiki

@APair, post #6

Nie ma mosa, to pewnie nie wystawili, albo moze juz wszystkie
sprzedali, tylko komu? Ale parę tygodni temu wiem, że mieli.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem