[#1] SuperBundle
Nurtuje mnie pewne pytanie...
Swego czasu był dla zarejestrowanych pegazowców tytułowy pakiet. Obecnie go nie ma w sieci. Czy, jeżeli jestem zarejestrowanym posiadaczem mosa, mogę od kogoś kto ten pakiet ma go otrzymać i legalnie użytkować. Jak to z tym fantem jest tak po prawdzie?

[#2] Re: SuperBundle

@Pero, post #1

SuperBundle bylo oferta ograniczona czasowo/ilosciowo.
[#3] Re: SuperBundle

@Jacek Piszczek, post #2

Czyli jeżeli ktoś komuś podeśle jakiś element z SuperBundle czy z MOSa 1.4.2 jest to nielegalne?

[#4] Re: SuperBundle

@Jacek Piszczek, post #2

To czas na SB 2 :):):)

[#5] Re: SuperBundle

@noowy, post #4

OK

[#6] Re: SuperBundle

@Drako^lM, post #5

Lamie mnie w kosciach...jak wydadza MOSa 15 i ten SB2 to skosi execOS ups AOS4 :P

[#7] Re: SuperBundle

@Korni, post #3

To jest właśnie to kluczowe pytanie!!! Chciałbym aby posiadacz owego pakietu podzielił się ze mną swym "szczęściem" w postaci np płyty CD. Tylko czy to legalne?

[#8] Re: SuperBundle

@Pero, post #7

Licencje na oprogramowanie zawarte na SB byly wykupione w ilosci rozdanych plyt z SB - tzn jesli skopiujesz od kogos SB, to juz nie bedzie to legal.
[#9] Re: SuperBundle

@Jacek Piszczek, post #8

Szkoda! Trzeba czekać na kolejne (?) okazje...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem