[#1] MUI4 i panele Ambienta
Do świeżo zainstalowanego MOSa dodałem MUI4.0 i po restarcie zamraża mi panele Ambienta. Ambient jest ten standardowy z MOSa 1.4.5. Gdy próbuję odpalić coś klikiem z panelu lub przesunąć panel to ten się zamraża.
Wszystko z archiwum MUI4 przekopiowałem do odpowiednich katalogów w sys:Morphos nadpisując to co już tam było, a to czego nie było po prostu kopiując. Żadne klasy MUI mi się nie dublują, bo w sys:Classes/MUI (gdzie zawsze trzymałem tylko klasy 68k) mam tylko Newstring.

Qrcze... nie wiem jak to nowe MUI zainstalować, żeby to zaskoczyło normalnie :( Nie będę przecież kopiował po jednym pliku i reset... (?)
[#2] Re: MUI4 i panele Ambienta

@R-Tea, post #1

MUI4 wymaga swiezego ambienta (i tak samo w druga strone).

[#3] Re: MUI4 i panele Ambienta

@R-Tea, post #1

To zainstaluj nowego Ambienta tu zamieszczem bez debagu www.chal.ppa.pl/Ambient/

[#4] Re: MUI4 i panele Ambienta

@R-Tea, post #1

bylo to powtarzane milion razy. uaktualniajac mui musisz uaktualnic ambienta. uaktualniajac ambienta musisz miec aktualne mui.

[#5] Re: MUI4 i panele Ambienta

@marcik, post #2

Ach, czyli wszystko naraz i reset :)
Kiedyś robiłem w kolejności MUI, Ambient i nie spotkałem tego problemu, dlatego mnie to zaskoczyło. Dzięki :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem