[#1] Niby zbędne libsy i klasy MUI
Już 2 razy mi się tak zdarzyło, że po instalacji MUI4 i nowego Ambienta, odpalałem globalne prefcy MUI i tam widząc komunikat "These files are no longer in use, It is safe to delete them" oraz listę klas MUI i bibliotek, stosowałem się do tej rady. A później po restarcie Ambient nie chciał wstać. Krzyczał między innymi o muigfx.library, która była rekomendowana do skasowania.
Raz próbowałem przywracać wszystko ręcznie, ale nie wiedząc dokładnie co skasowałem, dałem sobie spokój i instalowałem MOSa od zera.
Jak to właściwie jest z tą radą z MUI4, skoro takie z tym problemy? Tym razem nie dałem się nabrać i nie ruszam przycisku "Delete 15 files" :)
[#2] Re: Niby zbêdne libsy i klasy MUI

@R-Tea, post #1

Ja mam skasowane :) i nie ma problemów

[#3] Re: Niby zbędne libsy i klasy MUI

@R-Tea, post #1

muigfx.library? To musiał być jakiś stary Ambient.

[#4] Re: Niby zbędne libsy i klasy MUI

@R-Tea, post #1

aktualny ambient nie wymaga tych bibliotek (sa one zbedne). dlatego wymagana jest aktualizacja obu. bylo to juz tu pisane.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem