[#1] Locale Flags
Witam wszystkie mofce. Mam proste pytanie, więc proszę je przeczytać uważnie i ze zrozumieniem:
Ile plików macie w katalogu SYS:Prefs/gfx/Flags/ ???

Jeśli więcej niż 24, to prosiłbym jedną osobę o podrzucenie ich do mnie na maila. Adres w profilu albo tutaj: elamigos at odwalciesiespamboty o2pl.

Pozdrawiam!

[#2] Re: Locale Flags

@El Amigos, post #1

Sciągnij sobie MorphOSa PUP.

[#3] Re: Locale Flags

@Korni, post #2

Ja właśnie mam to ISO w wersji 1.45, ale update'y MOSa przecież są. I być może któreś uaktualnienie dodało tam klika plików. Jeśli nie, to spoko.

(żeby była jasność - ja MOSa nie używam)

[#4] Re: Locale Flags

@El Amigos, post #3

Jest jeszcze flaga węgierksa gdzieś. Szukaj na pegasos.hu chyba ;)

[#5] Jak dotrzeć do MOS Team?

@Korni, post #4

Witam ponownie.

Zrobiłem taki mały pakiet z obrazkami (konwertowałem je sam, tak aby były używalne w OS3.5+) z płyty MOS 1.45. Próbowałem wysłać to na aminet, ale Christoph odpisał, że to komercha i potrzebuję zgody MOS Teamu. Ktoś mi podrzuci do nich aktualnego maila?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem