[#1] Kolejny Pegasosik na Allegro:)
http://www.allegro.pl/item208672456_pegasos_ii_g4_1000_80gb_512mb_dvd_rw_zobacz_.html

ekhmm:D
[#2] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@uzdi, post #1

Od złotówki, oj będzie się działo. OK
[#3] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@Sylwester, post #2

Już się dzieje
[#4] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@waldiamiga, post #3

Widzę, że nie ma ceny minimalnej. Mam nadzieję, że zostanie sprzedany za tyle, za ile będzie zlicytowany.

[#5] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@Sasquatch, post #4

600 zł :D, za tyle pójdzie :)

[#6] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@arti4-92, post #5

Wiem że się czepiam, ale:
- "Komputer na bazie Pegasos II"
- "Komputer jest w 200% sprawny"

...jak ja uwielbiam takie stwierdzenia... ;/

A na poważnie, ciekawe za ile pójdzie!! :D
[#7] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@quantor, post #6

Jak narazie 349zł...poczekamy do końca, będzie walka:D
[#8] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@uzdi, post #7

Walki nie będzie.

Aukcja numer 208672456 została usunięta przez pracownika Allegro.
[#9] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@Sylwester, post #8

No i sić ktoś doigrał ciekawe czy to ktos z naszego srodowiska
[#10] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@Dziadziomiecio, post #9

Parodia.....było to konto mojego znajomego......a sprzet był (jest) mój.....

Kochane Allegro pisze:

"Witamy,

Konto o nazwie "lglomb" zostało zablokowane, wszystkie wystawione przedmioty automatycznie usunięte, a aktualne oferty kupna na przedmioty innych Użytkowników anulowane.

Powodem jest korzystanie z wielu kont na Allegro niezgodnie z obowiązującymi zasadami.

Choć jedna osoba może korzystać z kilku kont (zarejestrowanych na poprawne, własne dane osobowe), musi przestrzegać przy tym pewnych reguł (więcej informacji).

Nie można stosować dodatkowych kont do omijania systemu opłat i prowizji na Allegro oraz do unikania płatności. Niedozwolone jest też m.in. składanie ofert we własnych aukcjach, przebijanie swoich ofert złożonych w aukcjach innych Użytkowników oraz wystawianie sobie komentarzy.

Uwaga! Powyższe zasady dotyczą także kont osób, które mieszkają razem, pracują razem lub używają tego samego komputera (w szczególności członków rodziny, współpracowników i znajomych). Dla uniknięcia wątpliwości transakcje między takimi osobami nie mogą być przeprowadzane przy pomocy Allegro.

Informujemy także, że mimo zawieszenia konta Użytkownik jest zobowiązany uregulować ewentualne należności w stosunku do Allegro (jako że powstały one w okresie aktywnej działalności w serwisie). Osoba, której konto zostało zawieszone, nie może ponownie zarejestrować się bez uprzedniej zgody Allegro.

Jeśli masz wątpliwości i chciałbyś odpowiedzieć na ten e-mail, skorzystaj z poniższego odnośnika do formularza kontaktowego:

http://www.allegro.pl/contact/bwcontact.php?id=3920621&t=1

Uwaga: kontakt w inny sposób niż poprzez powyższy odnośnik (link) może znacząco wydłużyć czas reakcji.

--
Z poważaniem,
Zespół Allegro"

Pięknie, teraz weryfikacja dowodem osobistym potrwa miesiące.... A najlepsze jest że że te informajci o wielu kontach chyba sobie z palca wyssali czy co lepsze o podbijaniu cen :KHFDJSHFSD...
[#11] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@uzdi, post #10

Większych jaj :P nie widziałem nigdy...
Twój znajomy? Jak to?
Mieszkacie razem czy jak?
[#12] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@Sylwester, post #8

No.. Anti-Peg Front WALCZY!

[#13] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@DanielJ., post #11

DanielJ. napisał(a):

> Większych jaj :P nie widziałem nigdy...
> Twój znajomy? Jak to?
> Mieszkacie razem czy jak?

Nie...ja mieszkam w Koninie a on w Łodzi ....wystawił mi pegasosa na moją prośbę.....

p.s chce ktos kupic owego pega?:))
[#14] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@DanielJ., post #11

DanielJ. napisał(a):

> Większych jaj :P nie widziałem nigdy...
> Twój znajomy? Jak to?
> Mieszkacie razem czy jak?

Nie...ja mieszkam w Koninie a on w Łodzi ....wystawił mi pegasosa na moją prośbę.....

Jak odblokują i nei sprzedam do tego czasu pega to zapraszam ponownie na aukcje.

p.s chce ktos kupic owego pega?:))

Sorry za poprzedniego posta, przeglądarka mi ześwirowała.

Ostatnia modyfikacja: 23.06.07 15:37
[#15] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@Kokos, post #12

Kokos? Należysz do Anti-Peg Front? Buu, czarna owca... :P Przecież Pegasos to "nowa" Amiga
uzdi, pewnie wiele osób jest chętnych....
[#16] Re: Kolejny Pegasosik na Allegro:)

@uzdi, post #10

Ja bym raczej na miejcu Alegro miał wątpliwości na temat: usunięcia aukcji w razie dobrej propozycji, Alegro niedawno ostro chyba tępiło tego typu aukcje w myśl zasady albo wóz albo przewóz...

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem