[#1] Nowy pakiet SDL
Zainstalowałem nowy pakiet PowerSDL i przestały mi prawidłowo działać niektóre programy, głównie emulatory (Atari800, DOSBox,...), a inne zawieszają się przy wyjściu (np chromium). Czy ktoś jeszcze ma takie problemy, czy to tylko u mnie robią się takie cyrki?

PS: Nie wiem czy to ma znaczenie, ale wszystkie te programy są w trybie fullscreen

[#2] Re: Nowy pakiet SDL

@Solo Kazuki, post #1

Hmm, chyba coś jest zwalone w tym ostatnim SDL. U mnie np. nie działa Warzone2100, innych rzeczy SDLowych nie patrzyłem. Wiadomo, że niedługo pojawić się ma poprawiona wersja SDL.
[#3] Re: Nowy pakiet SDL

@deez, post #2

Łapcie autora na #morphos, to może szybko bugfixnie :) (fajne słowo wyszło :P

[#4] Re: Nowy pakiet SDL

@Kaczus, post #3

Ja już złapałem go kilka dni temu na innym kanale, no i ma być niedługo wersja bugfixed.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem