[#1] Multisłownik i dźwięk
Używa ktoś Multisłownika?
Jak macie ustwiony odtwarzacz plików wymowy dla mp3?
Ja mam mpega ale mi nie działa teraz, a pamiętam że kiedyś działało. Nawet ustawiałem specjalny tryb audio, bo inaczej na MOS-ie w Pegu to nie działało.
W ten sposób mam to w tej chwili ustawione:
c:mpega -I0x0012000c %s
Z głośników cisza, a Snoopium coś krzyczy o pegasos.audio
:/
[#2] Re: Multisłownik i dźwięk

@R-Tea, post #1

Dobrze pamietasz. Zapewne to byla jakas poprzednia wersja shareware. Ta aktualna wersja ma wogole jakies problemy z dzwiekiem...
[#3] Re: Multisłownik i dźwiêk

@Andrzej Drozd, post #2

Ech.. :) Działa już! :) Trzeba podać audiomode dla mpega takie jakie jest w głównych prefsach MOS-a ustawione dla Music Unit.
[#4] Re: Multisłownik i dźwięk

@R-Tea, post #1

Odgrzewam tego starego kotleta, bo dawno nie używałem MultiSłownika i zainstalowałem go sobie teraz.
Czy można użyć w jakiś sposób w Multisłowniku do odtwarzania mp3 z wymową tego playera wbudowanego w MorphOS?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem