[#1] PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA
Witam.czy sieciówka w pegu 1 jest taka wola ze sciagajac pliki mam maly transfer?Mozna jakos podpiac pod pci 1gigabitowa?
[#2] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@jarecki130, post #1

Zdefiniuj "mały transfer". Sieciówka w pegu (zarówno 1 jak i 2) wyciąga naprawdę sporo bez większych problemów.

Nie ma sterówników do kart PCI 1GB. Zresztą żaden stos TCP/IP dostępny na MOSa nie wykorzysta możliwości takiej karty (gdyby była obsługiwana).

[#3] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@Marek Szyprowski, post #2

a jak to uczynic ? ;)
[#4] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@jarecki130, post #3

Ty niewiele rozumiesz z tego, co sie do ciebie pisze, prawda?

[#5] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@reactor, post #4

jakbym kumal nie pytalbym sie
[#6] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@jarecki130, post #5

Moze napisz jaki masz po prostu transfer. Nie Internetu bo to ogranicza provider, tylko transfery sieci wewnetrznej, np. pomiedzy Pegazem i pecetem.
[#7] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@jarecki130, post #5

Wlasnie to ze pytasz oznacza ze nie kumasz.

[#8] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@reactor, post #7

50kb/s na pc a o wiele wolniej na pegu
[#9] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@jarecki130, post #8

Skad 50kb/s?

[#10] Re: PEG 1 A SIECIOWKA WBUDOWANA

@jarecki130, post #8

No ja ci powiem, że u mnie net właśnie lepiej na Pegu działa, niż na PC z XP SP2. No ale ja niestety mam niski upload dawany przez providera i nie wiem jakby było gdyby był lepszy.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem