[#1] Ambient się zbiesił
Zrobiłem sobie aktualizację co po niektórych klas MUI. W mui wywaliło żeby skasować niepotrzebne rzeczy (oczywiście nie pamiętam które). I jest problem bo przy starcie Ambienta jest tylko okno shella i komunikat: Couldn't create infoicongroup. This shouldn't happen. Contact support.
Co robić? Bo mogę wystartować z płyty ale co dograć (jak sprawdzić czego brakuje)?
[#2] Re: Ambient się zbiesił

@Arbuz, post #1

Mi stało się tak kiedyś, gdy usunąłem tym samym sposobem muigfx.library, ale to było jeszcze na dość starym Ambiencie.

[#3] Re: Ambient siê zbiesił

@Arbuz, post #1

MAsz zapewne w sfs-ie partycje systemowa.znajduje sie tam katalog .deldir czy .recycled(juz nie pamietam),skopiuj z powrotem stamtad do libs i po klopocie ;)

[#4] Re: Ambient się zbiesił

@AmiChris, post #3

Zgrałem poprzedni system i po kłopocie. Okazało się że MUI z 12 grudnia prosiło o skasowanie niby niepotrzebnych plików .mui W najnowszej aktualizacji MUI nie ma już tego problemu.
Dzięki za pomoc
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem