Forum » PPA
[#1] ankietka
Czy moglibyście zrobić małą ankietkę pokazującą ilu 'osobników' jest za AmigaOne+OS4 a ilu za Pegasos+MorphOS i w jakim są wieku? (może przy okazji byłyby jeszcze pytania typu: od kiedy używasz amigi, do czego używasz... itp... itd... mogłoby być tego sporo ;))
Najbardziej interesowałoby mnie kto jest "za" a kto "przeciw" i w jakim jest wieku.
Gdybyście mogli coś takiego zrobić byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam!
Jarek
[#2] Re: ankietka

@Jarek, post #1

Wiek nie ma nic do tego. Już raczej o IQ trzebaby spytać albo chociaż oceny szkolne ;->

[#3] Re: ankietka

@Jarek, post #1

Brakuje jeszcze jednej opcji: kto jest za dwoma projektami. Ja np. nie jestem ani za ani przeciw. Staram sie na rowno traktowac oba projekty.
[#4] Re: ankietka

@Andrzej Drozd, post #3

Panie Andrzeju. Widzę spore sprzeczności w tym co Pan pisze. W jednym miejscu krytykuje Pan ciągle A1 i OS4, wychwalając pod niebiosa Pegasosa (jak Pan to nazywa "AmigaPegasos"), a tutaj Pan się opowiada za dwoma rozwiązaniami? No chyba, że te dwa rozwiązania dla Pana to jest nazwa Amiga dla komputera Pegasos.
[#5] Re: ankietka

@jrzeuski, post #2

> Wiek nie ma nic do tego. Już raczej o IQ trzebaby spytać albo
> chociaż oceny szkolne ;->

interesuje mnie to, czy ci, co są za Amigą (OS4 i te sprawy ;)) są 'starsi' (średnia wieku), czy 'młodsi' od PegazOwiec ( <--chyba tak to się pisze ;))
[#6] Re: ankietka

@Andrzej Drozd, post #3

> Brakuje jeszcze jednej opcji: kto jest za dwoma projektami.

ja tylko chciałem zaproponować ankietkę - szczegółami można zająć się później ;)
[#7] Re: ankietka

@Mandi^ATO, post #4

No tak to wyszlo, wiec wyjasniam:
Nigdy nie bylem przeciwnikiem AmigaONE i AmigaOS i nie jestem. Jestem natomiast bardzo zdenerwowany (sfrustrowany) dzialaniami Amigi i pozwolilem sobie na powiedzenie malego co nieco, co nieznaczy ze jestm przeciw. I nie wychwalam calkowicie AmigiPegasos. Jezeli ukaze sie nakieta jednoznaczna typu to i to, nie odpowiem na nia (zignoruje ja).

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem