Forum » PPA
[#1] Wybierz sobie logo strony
Od dzisiaj można sobie wybrać takie logo strony PPA jakie komu lepiej pasuje :)
Na razie jest dostępnych kilka (Amiga, MorphOS, Amithlon), ale jeśli ktoś ma jakąś ciekawą propozycje co do logo to proszę zgłaszać pomysły i obrazki tu lub na adres [email]redakcja@ppa.ltd.pl[/email]

Zmiany logo można dokonać korzystając z linku w prawym panelu aktualności. Zmiana zapisze się w cookies (jeśli tylko użytkownik ma włączone przyjmowanie i zapisywanie cookies w przeglądarce).

[#2] Re: Wybierz sobie logo strony

@grxmrx, post #1

Mała rzecz a cieszy.
Milutko, że można sobie coś takiego wybrać i zmienić.
Szkoda, że cookies w Amigowych browserach są zapisywane w ramdysku :( .
Tak przynajmniej ma mam, ponieważ raczej wolał bym uniknąc walidacji po guru ;) .
[#3] Re: Wybierz sobie logo strony

@DjThunder, post #2

Ja cookies zapisuje na HDD i nigdy nie mialem z tego powody najmniejszych strat, a odkad jest IB2.3 to juz w ogole sie nie obawiam. Na marginesie to uzywam SFS, wiec nic mi sie nie waliduje...
[#4] Re: Wybierz sobie logo strony

@grxmrx, post #1

Zauwazylem, ze mozna wybrac logo Amigowe (Classic), MOSowe i Amithlonowe. Moze dobrym pomyslem byloby dodac taka pileczke dla AmigaOne ? Chodzi mi o ta ze strony amiga.com.
[#5] Re: Wybierz sobie logo strony

@DjThunder, post #2

Wybacz ale nie "cookies w Amigowych browserach" tylko "cookies w Twoich browserach". Ja uzywam amigowych browserow i zawsze mialem cookies, bufory, roznego rodzaju pamieci wirtualne (np. ArtEffect, ImageFX) czy "pliki wymiany" na HD, bo po to one sa:). Oczywiscie nie mam FFS tylko SFS (kiedys) albo PFS3 (teraz). Jednak nawet gdybym mial FFS to przeciez jest bez sensu tak ciagle bac sie zwisu i walidacji. Poza tym taki zwis po ktorym nastepuje reboot miewam naprawde raz na ruski rok (1-3 razy na miesiac).
[#6] Re: Wybierz sobie logo strony

@grxmrx, post #1

Od teraz do wyboru jest o dwa obrazki więcej. Dołączyło logo z AmigaOne (o które prosił mcbarlo) oraz ze znanym amigowym znaczkiem w kolorze tęczy :)

[#7] Re: Wybierz sobie logo strony

@grxmrx, post #6

Podziekowal;)
[#8] Re: Wybierz sobie logo strony

@grxmrx, post #1

Wszystko spox, tyle że ja wybrałem sobie logo strony, ale nadal ma boing'a, a chciałem znaczek classic amiga #2

[#9] Re: Wybierz sobie logo strony

@QkiZMonsteR, post #8

Podaj jakiej używasz przeglądarki i czy masz włączoną obsługę cookies.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem