Forum » PPA
[#1] pol tysiaca codziennie
Zauwazyliscie, ze wczoraj padl maly rekord na PPA? Wczoraj odwiedzilo portal 505 osob. Magiczna liczba pol tysiaka zostala przekroczona:). PPA naprawde powoli rosnie w sile. Pamietacie jak to bylo "przed rewolucja"? Pewnie nie wiecej niz 20-40 osob dziennie, prawda? Wyglada na to, ze obecni "wladcy PPA" sprawdzaja sie bardzo dobrze.

Gratuluje i zycze 1000, 2000 a moze i 4685626523 odwiedzin dziennie:D

[#2] Re: pol tysiaca codziennie

@MDW, post #1

Tak, wczoraj padl rekord 505 odwiedzin w jednym dniu, ale nie tylko :) Dodano też najwięcej komentarzy w jednym dniu. Wracając do rekordu odwiedzin to kilka dni wcześniej też był poprawiony rekord (na 492). Wczoraj 505. Myślę, że duża w tym zasługa Mailmana :)

Kiedyś odwiedzało nas ok. 20 osób dziennie lub mniej, to fakt. Mam tylko nadzieje, że większa liczba odwiedzających to będzie także większa liczba tych, którzy chcieliby współtworzyć portal na przykład poprzez napisanie krótkiego opisu jakiegoś programu, recenzji/opisu jakiegoś programu lub gry, artykułu do działu publicystyka, etc.

BTW Biorąc pod uwagę dużą ilość komentarzy dodałem zaznaczanie nowych komentarzy poprzez pogrubianie daty (oczywiście będzie to działać jeśli w przeglądarce jest włączone zapisywanie ciasteczek).

[#3] Re: pol tysiaca codziennie

@MDW, post #1

Zrobilem screenshota jak bylo rowniotkie 500. Chcesz ? ;)
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem