Forum » PPA
[#1] Coraz więcej odwiedzin
Gratulacje o godz 18 z kawałkiem już było dziś ponad 730 odwiedzin. PPA rośnie w siłę

[#2] Re: Coraz wićcej odwiedzin

@Arbuz, post #1

Niemożliwe jest to chyba , żeby z dnia na dzień z 5xx odwiedzin zrobiło się 9xx ! No chyba , że obecnie jest to wyścig - kto więcej razy danego dnia wejdzie na PPA ? Nieważne ... Gratulacje , tak czy siak :D

[#3] Re: Coraz wićcej odwiedzin

@taahir, post #2

A może Atarowcy przesiadają się na AMI? )

[#4] Re: Coraz wićcej odwiedzin

@Arbuz, post #3

A czy Atari to jest jeszcze rozwijane???
[#5] Re: Coraz wićcej odwiedzin (Atari ST)

@Mleko, post #4

O ile wiem to rozwijane jest tylko w "garazu", ale pewnie niejednemu z nas szczeka by spadla jesli kojarzy Atari z 65xe tak jak niektorzy a500 z prawdziwa Amiga...

Ostanio na Aminecie pojawil sie nowy emulator AtariST http://us.aminet.net/misc/emu/STonAmiga.lha
pod (w kolejnosci alfabetycznej) 68k, mos, os4, ppc (pup) i wos. Z braku GFXa nie moge go przetestowac (pozostaje mi WinUAE, ale aktualnie mam maly "remont" plikopartycji). Czy odpalil ktos ten emulator? Jak dziala? No i teraz inne pytanie. Jest cos na wzor Aminetu dla AtariST?
[#6] Re: Coraz wićcej odwiedzin

@Mleko, post #4

Gdzies czytalem ze do Atari mozna podlaczyc procek 68060/80MHz. Ale jaja wiecej niz u nas.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem