Forum » PPA
[#1] Ankieta ???
Chcialem zwrocic uwage ze pytanie w ankiecie jest dosc niezrecznie postawione , kupilem ostatnio na Allegro prawie caly komplet MACD wyd. Eureka wiec z czystym sumieniem odpowiadam " ponad 5 " , mam tylko watpliwosci czy o to chodzilo , bo z nowych tzn nie z drugiej reki to kupilem tylko Exodus .

[#2] Re: Ankieta ???

@Darek S., post #1

Uważam, że to, jak w każdej ankiecie, kwestia własnej interpretacji. Sam musisz zadecydować czego dotyczy pytanie i jak je rozumiesz. Osobiście odpowiedziałbym podobnie. Każdy MACD sprzedawany był osobno, a że tobie udało się kupić od razu komplet...
[#3] Re: Ankieta ???

@Darek S., post #1

Ja z trzeciej ręki i czwartej nogi kupiłem Shogo ale w świetle prawa polskiego i tak jesteśmy piratami bo legalnym właścicielem programu jest się tylko i wyłącznie w chwili zakupu w sklepie (

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem