Forum » PPA
[#1] Szukam kontaktu
Witam,

Chciałem coś opublikować na łamach PPA. Wysłałem maila do Sebastiana Rosy, z którym kiedyś miałem kontakt. Czy on nadal zajmuje się redagowaniem PPA? Kto jest odpowiedzialny za umieszczanie tekstów na PPA? Proszę o kontakt.

Robert Jackowski
rjack@abs.torun.uni.pl
[#2] Re: Szukam kontaktu

@rjack, post #1

Na glownej stronie PPA po prawej stronie jest cos takiego jak "Szybki kontakt". Sa tam wymienione osoby zajmujace sie PPA. Sa ich e-maile a nawet aktualny status na GaduGadu. Mysle, ze spokojnie mozna wyslac/zagadac do ktorejkolwiek z tych osob. :)
[#3] Re: Szukam kontaktu

@rjack, post #1

MDW jak zawsze czujny! :)
W imieniu Sebastiana odpiszę ja aby było szybciej.
Otóż; artykuł dotarł, dziękujemy ślicznie, ukaże się najszybciej jak to możliwe. Z powodu braku czasu na razie nie bylo odpowiedzi z jego strony, z pracy nie może do Ciebie wysłać maila bo nie przepuszcza serwer.
W razie jakichkolwiek problemów z kontaktem, czy zapomnienia naszych adresów, można wysyłać maila na nasz zbiorczy adres redakcja@ppa.pl gdzie zawsze przynajmniej kilku z nas to przeczyta.

Przy okazji chciałbym zachęcić wszystkich do współpracy i supportowania PPA swoimi artykułami na każdy temat (byle jakoś związany z Amigowym światkiem), pokażcie innym, że też potraficie! Dzięki Wam i Waszym artykułom portal będzie tętnić życiem i będzie coraz wię,kszy!

[#4] Re: Szukam kontaktu

@SirLEO, post #3

Witam serdecznie

> W imieniu Sebastiana odpiszę ja aby było szybciej.
> Otóż; artykuł dotarł, dziękujemy ślicznie, ukaże się
> najszybciej jak to możliwe. Z powodu braku czasu na razie nie
> bylo odpowiedzi z jego strony, z pracy nie może do Ciebie
> wysłać maila bo nie przepuszcza serwer.

Dziękuję za info. Cieszę się, że tekst będzie umieszczony. Jakby co to będę pisał na redakcja@ppa.pl

Pozdrawiam
Robert
[#5] Re: Szukam kontaktu

@rjack, post #4

Jeszcze jedna rzecz. Wysłałem do grxmrx, mcbarlo i do Ciebie info na GG zanim przeczytałem Twego posta na GG. Proszę o zignorowanie tych wiadomości, bo dotyczyły tej samej sprawy.

Robert
[#6] Re: Szukam kontaktu

@SirLEO, post #3

Ja juz dluzszy czas pisuje do PPA, chociaz ostatnio nie mam zbyt duzo czasu - sesja sie zbliza, a polowa zaliczen jeszcze w polu.
Jak tylko wszystko pozaliczam biore tydzien wolnego i cosik napisze.
Zachecam do pisania artow, naprawde warto.

Pozdrawiam
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem