Forum » PPA
[#1] Pomysł
Ja mam taki pomysł. Może by tak walnąć na PPA jakąś reklamkę? A dochody z niej przeznaczyć na jakieś nagrody dla Amigowców w organizowanych co jakiś czas konkursach. Co wy na to?
[#2] Re: Pomysł

@Korni, post #1

w sumie to mam jedna nagrode i nie wiem komu i za co ja ufundowac :)) Nagroda jak najbardziej Amigowa :))

[#3] Re: Pomysł

@Korni, post #1

Konkursy u nas były, od nagród są sponsorzy, za reklamę to się utrzymuje serwer. :)
Niestety, po ilości zgłoszeń na ostatni konkurs doszliśmy do wniosku, że nie ma sensu robić ich więcej. Widocznie drobne nagrody poniżej 100zł nikogo nie interesują. ;)
Może kiedyś znajdzie się sponsor, który coś 'sensownego' przekaże. Jak czytają te słowa jacyś chętni sponsorzy to niech piszą na adres redakcja@ppa.pl
Kaczuś, i Ty możesz zostać pre... eee sponsorem! :]
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem