Forum » PPA
[#1] Engine i opis AmiStart
Czy mógłbym prosić Engine autora oipisu programu AmiStart na forum PPA o odezwanie się tu gdyż mam kilka pytań dotyczących AmiStarta a wysyłając maila na podany tam adres cały czas mi on wraca.
[#2] Re: Engine i opis AmiStart

@Mleko, post #1

czesc sorka za pozna odpowiedz, ale nie mam od dlugiego czasu dostepu do netu, za to moj mail dziala prawidlowo, dziwne ze dostajesz zwroty

jakby co to zostaw mi wiadomosc na gg a odpowiem kiedy tylko bede mogl! :)

[#3] Re: Engine i opis AmiStart

@Mleko, post #1

Ja też mam słaby dostęp do netu.
Spróbowałem wysłac jeszcze raz maila gdyż nie mam zainstalowanego GG. Jak jeszcze raz mi wróci to je zainstaluje i się odezwe.
[#4] Re: Engine i opis AmiStart

@engine, post #2

To nie jest dziwne. Ja kiedys pisalem do Mailmana (mailman@ppa.ltd czy cos kolo tego), przyszedl mi mail zwrotny, ze nie moze go dostarczyc pod sebastianrosa@wp.pl (pisze z pameci).

[#5] Re: Engine i opis AmiStart

@El Amigos, post #4

Z tymi mailami rzeczywiście coś jest. Ale gwarantuję, że one dochodzą, jest tylko generowana informacja zwrotna, że nie dotarł. Osoby, które ostatnio się ze mną kontaktowały pod alias zgłaszały mi ten problem, ale maile dochodziły.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem