Forum » PPA
[#1] Nowy Dział - Modyfikacje -
Do wielce szanownego admina. ;)

czy istnieje możliwość stworzenia nowego działu pt. Modyfikację czy może Przeróbki, cośw tym stylu ale wolę to pierwsze. Amigowcy lubią ulepszać i każdy z nich to wie więc dlaczego nie można by w tym dziale coś poulepszać. pozdrawiam :D :D :D

[#2] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@arielcpu, post #1

Modyfikcje, przeróbki, ulepszenia - ale czego?
[#3] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@mailman, post #2

np wszystkich modeli Amigi w standardowej obudowie, A500, A600, A1200 :D :D :D

[#4] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@mailman, post #2

modding
czy jak kto woli tuning

no cos takiego np jak moja byla Ami4k , lub moj PegII

[#5] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@Kwiatki, post #4

Witam

Piszcie artykuły, to dział sam powstanie siłą rzeczy.

[#6] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@Kwiatki, post #4

no tak ale jak ktoś pokaże jak przerobić stację w A1200 aby czytała wszystkie dyskietki NDOS to nie będzie raczej "tuning" tylko przeróbka, a w sumie to już nie wiem co to by było ale taki dział przydałby się na pewno.

[#7] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@arielcpu, post #6

artykujy już są, ja np zamontowałem do A1200 cieniutki cd od notebooka i posta już pisałem w dziale AMIGA. Osobny dział by się przydał i tyle. :D :D :D :D :D

[#8] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@arielcpu, post #7

Jeżeli chcecie aby taki dział powstał, tak jak napisał Robert, muszą być artykuły. Na razie mamy tylko dwa. Jak się uzbiera więcej to dział z całą pewnością ma szansę powstać lub stworzymy w dziale SPRZĘT specjalne rozgraniczenie.
[#9] Re: Nowy Dział - Modyfikacje -

@mailman, post #8

jak będzie worek to można do niego wrzucać, a jak worka nie ma to bałagan i powtarzające się posty.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem