Forum » PPA
[#1] Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)
Kiedyś w czasie świąt, na forum PPA była dostępna taka fajna emoikonka (z takim ludkiem w czapce mikołajowej). W tym roku gdzieś go wcieło ...
Żądam wyjaśnień!!!

Pozdrawiam i życze wesołych świąt dla całej ekipy PPA i wszystkich aktywnych Amigowców

[#2] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@MarX, post #1

Ikonka jest dostępna przynajmniej od kilku dni. Wyłącz proxy ;)

[#3] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@grxmrx, post #2

Wyłaczyłem proxy na IB2.3, Voyagerze2.95, a teraz spodlądam przez ramię na IExplorera5 i na żadnej przeglądarce nie widzę Mikołaja... jednym słowem magia świąt .. i to pełną parą ;)

[#4] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@MarX, post #3

Dziwne, bowiem i na forum i w komentarzach to jest już. A tutaj nie widzisz?
[#5] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@SirLEO, post #4

W komentarzach rzeczywiscie jest, ale na forum widzę tylko ludka z łysinką (bez czapki).
Zaznaczam, że okulary dzisiaj czysciłem...

na dowód podrzucam zrzut ekranu:

http://free.of.pl/r/renault_fuego/mikolaj.jpg

[#6] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@MarX, post #5

Może daj RELOAD.
[#7] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@mailman, post #6

Ale u mnie nie ma RELOAD, jest tylko "Wczytaj powtórnie"... kurde jakaś lama ze mnie, chyba za mało Komputer Światów ostatnio czytam ... ...ale spoko, jakoś przeżyje brak tej emoikonki.

Jeszcze raz życzę wszystkiego dobrego...

[#8] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@MarX, post #7

Ale u mnie nie ma RELOAD, jest tylko "Wczytaj powtórnie"...

A to nie jest to samo?
[#9] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@MarX, post #1

Osobom, którym brakuje Mikołaja proponujemy nasze nowe logo świąteczne. Jest to standardowe logo - Boing. Jeśli ktoś uźywa innego, niech na stronie głównej w Menu Uźytkownika - Wybierz logo sobie zmieni/zobaczy. :)
[#10] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@SirLEO, post #9

A teraz nastąpiła jeszcze jedna zmiana wyglądu boinga.
[#11] Re: Gdzie jest mikołaj !?!?!? ;)

@SirLEO, post #10

Tak na przyszłość: jeśli nie pomaga Reload, to można (a nawet trzeba) wyczyścić cache przeglądarki. Po niedawnej awarii PPA, Internet Explorer u mnie w pracy "nauczył sie" że strona nie działa i nie pokazywał jej nawet pare dni po usunieciu awarii. Reload nie pomagało, dopiero wyczyszczenie cache'a dało skutek.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem