Forum » PPA
[#1] Co się stało?
Co się z Wami działo?
Myślałem, że to już koniec... ;)
[#2] Re: Co się stało?

@stony, post #1

no właśnie, tyle czasu offline? no tak nie można szeroki uśmiech

my się martwimy :]
[#3] Re: Co się stało?

@baderman, post #2

jakby odcieci od swiata !!

[#4] Re: Co się stało?

@baderman, post #2

Wyglądało tak, jakby się DNS wykrzaczył.
Jaki IP ma PPA?
[#5] Re: Co się stało?

@shg, post #4

Jak dobrze znowu mieć kontakt ze stadem i pasterzami.
Cieszę się że online
[#6] Re: Co się stało?

@stony, post #1

ja już powoli zapadałem sie w ciemność.

ciemność... widze ciemność....

:D
[#7] Re: Co się stało?

@R-Tea, post #6

Cieszę się chłopaki i dziewczyny, że tak bardzo brakuje Wam PPA gdy go nie ma. Nam zresztą też. Wczoraj mieliśmy prawie żałobę z tego powodu, ale jak widać wszystko wróciło do normy. I oby było mniej takich incydentów.

Nie zapominajcie, że to wy tworzycie PPA. Bez Was go nie ma i dzięki Wam wróciło.

A teraz do roboty - głosować i nie oszukiwać! Tylko uczciwa walka przynosi sukcesy - dogonimy ich! :D
[#8] Re: Co się stało?

@Kwiatki, post #3

jakby odcieci od swiata !!

Dokladnie tak jest. Gdy nie ma PPA to nic nie ma. Google to...niewazne...Aminet sie jeszcze naprawia. Pozostaja wtedy tylko zagraniczne portale ktore niekoniecznie i nieszczegolnie newsuja nowe wydarzenia.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem