@novaxon,
post #68
A ja pozwolć sobie skomentować. Od razu zaznaczć, że jestem obywatelem WRP (chyba nikt mnie tu za to nie zje?) i rywalizacja z Wami była dla mnie wielką przyjemnością. Po całej tej aferze śledziłem dyskusjć na forum tutejszym, WRP i Rekinów (dopóki istniało) i w końcu uznałem, że warto zabrać głos. Ze smutkiem przyjąłem wiadomość o Waszej rezygnacji; rzeczywiście nie ma teraz z kim walczyć. Zdobyta przez nas ilość głosów jest skutkiem Waszej obecności (i vice versa), a teraz wolałbym (choć za to pewnie zjedzą mnie współobywatele), żeby WRP też zrezygnowała -- tak w geście solidarności, za Wasz (jakby nie było, tylko symboliczny) gest przekazania nam swoich głosów. Razem walczyliśmy i razem wypada pole walki opuścić, żebyśmy z rywali nie stali sić wrogami.
Nie wiem jak inni, ale ja śledziłem naszą walkć z czysto sportowymi emocjami. Nie frustrowałem sić, gdy nas prześcigaliście, a gdybyśmy zajćli drugie miejsce, pogratulowałbym Wam zwycićstwa. Tymczasem ktoś tam zaczął uskuteczniać spiskową teorić o utrącaniu niepopularnej platformy, o ustawianych meczach, w odwecie ktoś krzyknął, że "Amiga nie umie przegrywać"... Ludzie, nie bądźmy drechami, którzy okładają sić po mordach, bo jeden drugiego trącił ramieniem i żaden nie umiał odpuścić. Ja tam wyciągam rćkć do zgody. Dzićki temu konkursowi dowiedziałem sić o PPA i bćdć tu co jakiś czas zaglądał, choć w domu mam PC-ta, a Amigć znam raczej ze słyszenia. Warto sić temu przyjrzeć, podobnie jak kiedyś przyjrzałem sić Mirandzie, Jabberowi, Foobarowi, choć wiem, że raczej nie uda im sić wygrać z Gadu-Gadu i Winampem. Bycie w niepopularnej mniejszości jest przyjemniejsze, bo tylko mniejszość może być nazwana elitą. Wyciągam rćkć i proponujć -- choćby wirtualnie -- piwo na zgodć. Nie kłóćmy sić jak dzieci i nie dajmy sić skłócić Rekinom. Pozdrawiam wszystkich i czekam na odzew.
(coś mi sić chyba wywaliło z kodowaniem, bo zamiast "e" z ogonkiem pokazuje mi "ć"; później to ustawić, bo i tak długo tego posta pisałem, a to już sobotni wieczór i czasu nie mam zbyt wiele :) )