Forum » PPA
[#1] VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja
Osoby zainteresowane rejestracją tych programów proszę o zgłaszanie się na maila lub zadawanie pytań w poniższym wątku.

Proszę o zgłaszanie się osób, które są raczej pewne tego, że program kupią, a nie takie, które się wahają.
[#2] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@mailman, post #1

Witam.
Czy cena programow bedzie z aktualnej promocji ?
Jesli tak to jestem chetny na wszystkie trzy.
[#3] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@mailman, post #1

Jeżeli cena jest z aktualnej pormocji (czyli po 40zł każdy) to ja poproszę wszystkie 3.
[#4] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@TomK, post #2

Czy cena programow bedzie z aktualnej promocji ?

Promocja w IOSpirit trwa do 31 marca. W międzyczasie są święta. Jeżeli ludzie z takim zapałem będą wpłacać pieniądze jak czynią to w przypadku PegXMac to na promocyjną cenę bym nie liczył.
[#5] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@amigafan, post #3

czyli po 40zł każdy

... plus koszty dodatkowe dzielone na ilość rejestrujących. Na razie chętnych mam dwóch i jednego na maila, co daje razem trzech...
[#6] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@mailman, post #5

To ja jestem na 100% zdecydowany.
Napisz mi na priv czy mam Ci teraz wpłacić pieniądze czy jak?
[#7] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@mailman, post #4

OK ja jestem na 100 % zdecydowany po cenie promocyjnej + koszta. Na wszystkie 3.
Po prostu podaj konkretna date do ktorej bedziesz przyjmowal kase na zakup promocyjny. Bo chociaz dyloby nas tylko dwoch to no i tak wyjdzie to tanio.
Juz kupowalem za twoim posrednictwem wiec jestem chyba pewnym kupcem.
[#8] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@TomK, post #7

Ja za taka cene to tez bym wzial wszystkie trzy, jednak z racji ze wykosztowalem sie juz na PegXMaca, to narazie w oczekiwaniu na natywnego ArtEffecta, ogranicze sie tylko do FXPainta. Oczywiscie caly czas jest tez chetna osoba na VHI Studio, o ktorej Ci pisalem.

[#9] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@mailman, post #5

I co z rejestracją?
Bo nie dostałem od Ciebie żadnej odpowiedzi.
[#10] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@amigafan, post #9

Czekam na odpowiedź z IOSpirit. Muszę znać dokładne warunki, aby wiedzieć jaka jest cena.
[#11] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@mailman, post #10

Czy progsy beda w wersji online, czy zwykle, pudelkowe ?? Chętnie kupię też conajmniej 2 programy fxscana i fxpaina - vhi nie wiem zastanawiam się. Jakby co podaj numer konta i przelewik i juz.

[#12] Re: VHI Studio, fxScan, fxPAINT - rejestracja

@noowy, post #11

Już wszystko wiem. Programy będą dostępne w wersji online (do pobrania ze strony IOSpirit).

Wszystkie osoby zainteresowane kupnem/rejestracją czegokolwiek z IOSpirit proszę o pilny kontakt mailowy na adresy

sebastian.rosa@wp.pl lub
sebastian@ppa.pl

z konkretnym wyszczególnieniem co zamawiacie (to bardzo ważne).

Im więcej osób tym lepiej, bo nie ważne co kto i ile będzie zamawiał, ma to wpływ na cenę.

Proszę o zgłaszanie się osób wyłącznie zdecydowanych na 100%!

Czekam na chętnych do środy!

P.S. Nie akceptuję deklaracji przedstawionych na forum - tylko mailowo!
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem