Forum » PPA
[#1] Produkty IOSpirit - kupno
Informacja adresowana do kogokolwiek zainteresowanego kupnem dowolnych produktów z IOSpirit.

Programy będą dostępne w wersji online (do pobrania ze strony IOSpirit).

Wszystkie osoby zainteresowane kupnem/rejestracją czegokolwiek z IOSpirit proszę o pilny kontakt mailowy na adresy

sebastian.rosa@wp.pl lub
sebastian@ppa.pl

z konkretnym wyszczególnieniem co zamawiacie (to bardzo ważne).

Im więcej osób tym lepiej, bo nie ważne co kto i ile będzie zamawiał, ma to wpływ na cenę.

Proszę o zgłaszanie się osób wyłącznie zdecydowanych na 100%!

Czekam na chętnych do środy (23.03.2005)!

P.S. Nie akceptuję deklaracji przedstawionych na forum - tylko mailowo!
[#2] Re: Produkty IOSpirit - kupno

@mailman, post #1

Zglaszac sie zglaszac bo to przy tym kursie euro jest po damo :D
Ja sie juz zglosilem.
[#3] Re: Produkty IOSpirit - kupno

@mailman, post #1

Również się zgłosiłem (wysłałem maila) ale nie dostałem żadnej odpowiedzi.
Nie wiem czy mój mail doszedł, dlatego proszę o potwierdzenie.
[#4] Re: Produkty IOSpirit - kupno

@amigafan, post #3

Tez sie zglosilem. Mailman nie mozna by dac tego jako newsa ?
Za chwile temat zniknie z recentu forum na glownej stronie, a nie kazdy musi sie tu zaglebiac. Chetni na zakup moga po prostu Twojej propozycji nie zauwazyc.

[#5] Re: Produkty IOSpirit - kupno

@Mufa, post #4

Jeżeli wysłaliście maila to wieczorem na pewno będzie odpowiedź. Mam nadzieję, że każdy sprecyzował co chce nabyć.

A pomysł z newsem jest dobry.
[#6] Re: Produkty IOSpirit - kupno

@Mufa, post #4

Rzeczywiście zauważyłem dopiero dzisiaj (czwartek) i też jestem chętny do zakupu. I co mam zrobić? Nie siedzę codziennie na portalach, bo ... nie siedzę i tyle.
[#7] Re: Produkty IOSpirit - kupno

@Piotr Zadora, post #6

Napisz do mnie maila, które produkty Cię interesują. Około 18:00-18:30 wyślę maila zwrotnego z konkretami. Warunek jednak jest jeden - do jutra, góra do wtorku muszę mieć wpłatę na rachunku. Jeżeli do tego dnia wpłaty nie będzie (i to się tyczy każdego o czym informowałem w mailach, które wczoraj rozesłałem) - realizuję przelew do IOSpirit. Pieniądze, które dotrą po wtorku zostaną odesłane do osób, które je nadały i transakcja dla tych osób nie dojdzie do skutku.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem