Forum » PPA
  kategoria:
[#1] Znowu o rekinach.pl
Byliscie ostatnio na www.rekiny.pl?? Chyba cos im nie szlo Z tego co zdazylem wczesniej przeczytac to w lutym mieli 192 strony zgloszone (wtedy co i ppa), w marcu 52, a w kwietniu w sumie w trzech kategoriach tylko 22 :D Chyba nie zdobyli internetu swoimi szachrajstwami Nie to zebym im zle zyczyl...

[#2] Re: Znowu o rekinach.pl

@conrad, post #1

taaaa...
i to świadczy o tym kONKURSIE.
[#3] Re: Znowu o rekinach.pl

@conrad, post #1

Teraz jest jeszcze lepiej - "konkurs czasowo zawieszony"
[#4] Re: Znowu o rekinach.pl

@reactor, post #3

Może zmieniają zasady i bardziej naciągają regulamin
[#5] Re: Znowu o rekinach.pl

@mailman, post #4

A moze za swoje "uczciwe praktyki" w koncu ktos im przy d... narobil.
[#6] Re: Znowu o rekinach.pl

@reactor, post #5

To też dobra hipoteza.
[#7] Re: Znowu o rekinach.pl

@conrad, post #1

Poprostu SERCE ROSCIE

[#8] Re: Znowu o rekinach.pl

@conrad, post #1

A teraz niesamowita zagadka:
Dostałem maila z wirusem. no bo w jakim normalnym mailu jest treść "see the file" i zapewnienie, że mmail nie zawiera wirusa (baj norton antywirus). w załączniku winzgrozowy wygaszacz ekranu (.scr).

mks skaner online znalazł oczywiście trojana :D "Worm.Netsky.W"

A teraz najlepsze.
Dostałem tego maila na konto, którego używałem wyłacznie do głosowania na "mątwach internetu"
Dostał jeszcze ktoś coś takiego?
adres zwrotny ma ustawiony na pkacp małpa bydgoszcz.mtl.pl

Aż sobie tą "zawieszoną" stronkę na dysk zapisałem :D
[#9] Re: Znowu o rekinach.pl

@shg, post #8

Wszyscy moi znajomi którzy głosowali wtedy w rekinach dostali spam z wiruchami.

Musiałem im konta pozmieniać
[#10] Re: Znowu o rekinach.pl

@Goramo, post #9

Ja nie dostalem zednaego listu a tesh glosowalem. chociaz gdyby mi to przyszlo to mialbym kolejnego wirka do kolekcji :D
[#11] Re: Znowu o rekinach.pl

@Maxik, post #10

Ja dostałem coś takiego. Ale jak wiadomo to pod Amigą z YAMem nie działa :)
[#12] Re: Znowu o rekinach.pl

@conrad, post #1

Coś juz więcej wiadomo o www.rekiny.pl ? Czy sponsorzy przeanalizowali ich przekręty?
[#13] Re: Znowu o rekinach.pl

@kmilota, post #12

Trafiłem teraz przypadkiem na stronę sponsora z tym artykułem.

[#14] Re: Znowu o rekinach.pl

@SirLEO, post #13

No pieknie pieknie. Czyli jednak istnieje sprawiedliwosc na tym swiecie. Pomylilo im sie moje nazwisko (przez L) ale nic to. Nie bede sie skarzyl bo jeszcze zmienia zdanie i pomysla ze jakies marudy jestesmy. :) Ale musze powiedziec:
JESTEM USATYSFAKCJONOWANY :D

[#15] Re: Znowu o rekinach.pl

@conrad, post #14

A ja jeszcze znalazłem taka stronkę: http://portal.aplus.pl/article.php/2004100223143893
Tak samo zrezygnowali jak PPA. Piszę to tu, bo wątek u góry został zamknięty. A przydało by się jakieś pismo od sponsorów.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem