Forum » PPA
[#1] forum, posty i komentarze
Na stronie coś macie nieźle pokręcone, bo jak na forum naciskam na 2 część to dalej jest 1 część czyli post od 1 do 10, a reszty po 10 poście nie widać. Możecie to wyłączyć PLEASE, albo dajcie taką możliwość w ustawieniach strony by nie dzielić na części po 10 postów. Dalej coś się stało z ilościami postów i komentarzy użytkownika, u mnie jest 0 :S
[#2] Re: forum, posty i komentarze

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #1

Może po prostu więcej postów w wątku nie ma.
Co do dawania to mam teraz inne sprawy na głowie niż siedzenie w kodzie, zawsze możesz zmienić tryb na "z wątkami".

[#3] Re: forum, posty i komentarze

@grxmrx, post #2

Teraz jest OK, jeszcze to zliczanie i coś z JS pod Netscape ;)

JavaScript Error: http://www.ppa.pl/, line 491:

syntax error.

-->
..^
[#4] Re: forum, posty i komentarze

@grxmrx, post #2

a co z trybem bez watkow i bez dzielenia na strony, tak jak bylo dawniej? albo niech chociay dzieli co wieksza ilosc. 10 to stanowczo za malo, 100 mogloby byc :)
[#5] Re: forum, posty i komentarze

@Valwit, post #4

Przydałyby się ustawienia dla użytkownika co ile chce dzielić.

[#6] Re: forum, posty i komentarze

@grxmrx, post #5

Ale domyślnie mogłoby być chociaż 20 albo wszystko na jednej stronie :)
[#7] plizzzzz

@szulu, post #6

niech na razie bedzie jak dawniej, cztac sie nie da po te 10 sztuk. chyba ze chodzi o to zeby czasto bannery sie refreshowaly... w takim razie informuje ze ja ich i tak nie widze :)
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem