Forum » PPA
[#1] Fotki
Podoba mi sie pomysl z tymi fotkami przy postach. Jak sobie tam wkleje jakas laske, to sie nie obrazicie? :P

[#2] Re: Fotki

@El Amigos, post #1

Tylko jeśli będzie drewniana z metalowym wykończeniem. Góralskie są obleśne. Czarna, ładnie lakierowana. Obok laski możesz rzucić melonik.

Tak, rzuca mnie, jak czytam określenia: laski, foki, dupy, lalki używane do określania płci pięknej. Co złego jest w kobiecie, pannie, dziewczynie czy pani? Określenia niezbyt szerokospodniowe?
[#3] Re: Fotki

@opi, post #2

OK. To wrzuce sexy dziewczyne. Za pare minut bedzie...

[#4] Re: Fotki

@opi, post #2

Eee, szerokospodniowe to np. piekna sukcza ;).
[#5] Re: Fotki

@marcik, post #4

Tak, Wy tam w Kielcach tylko takie macie, nie?
Jak to było? czekaj... "babochłopy"?

[#6] Re: Fotki

@MinisterQ, post #5

Nie godzi sie! Wyslalem zonie linka do Twojego postu, zginiesz
[#7] Re: Fotki

@Fazior, post #6

posta??
[#8] Re: Fotki

@MinisterQ, post #5

To java czy slonce ma zly wplyw na Ciebie dzisiaj? ;)
[#9] Re: Fotki

@marcik, post #8

A może to nie słońce (Sun's Java) tylko zaćmienie (IBM Eclipse) go zaćmiło.
[#10] Re: Fotki

@opi, post #2

Opi, a mnie się podoba określenie "niewiasta". Nieczęsto pojawia się tutaj temat płci pięknej. Średnia wieku amigowca jest (chyba) bliżej 30ki niż 20. Wielu ma dziewczyny, narzeczone, żony. Napiszcie czy Wasze kobiety są również amigantkami? Czy "wpajacie" im tą jakże słuszną i jedyną ideologię?
Moja Kasia doskonale wiedziała że mam "Amipasję" i wiedziała jak reaguję gdy zaczyna robić uwagi na temat mojej "pierwszej".( tu małe wyjaśnienie, "pierwsza" to Amiga, w przeciwieństwie do mojej Kasi :) )

[#11] Re: Fotki

@opi, post #2

To i tak pikuś. Ja słyszałem określenie - uwaga - "lachony" (c) Kabaret Moralnego Niepokoju. :P

[#12] Re: Fotki

@Kokos, post #11

Hej, czy ktos widzi fotke, przy moim poscie? Czy dobrze wkleilem link?
PS. Ta jest na dobry poczatek, ktora szybko znalazlem. Sexy pani bibliotekarka bowiem zakazala mi przegladania "takich stron". :)

http://www.robbscelebs.co.uk/noops107/tn_kylie_monigue_9119_jpg.jpg

[#13] Re: Fotki

@El Amigos, post #12

zle
.....
to ma byc awatar a nie grafika
[#14] Re: Fotki

@Brodek, post #13

Co takiego?????
Mozesz podac przyklad?

[#15] Re: Fotki

@El Amigos, post #14

[#16] Re: Fotki

@mailman, post #15

I jeszcze jedno - nie mylcie pola URL obrazu ze Zmień mój Avatar.
[#17] Re: Fotki

@mailman, post #16

Niewiele mi to wszystko mowi. Co ja mam zrobic? Jakis prg do konwersji jpg na Awatar jest? Prosze takze o przyklad tego, co mozna wpisac w pole URL Obrazu.

[#18] Re: Fotki

@marcik, post #8

A po czym wnioskujesz, że cokolwiek ma na mnie zły wpływ? ;)

[#19] Re: Fotki

@El Amigos, post #17

Wejdź w edycje swojego profilu. Na górnym menubędziesz miał "zmień swój avatar" Tam jest bardzo jasno i ściśle określone jakie są wymagania. To nie jest trudne.

[#20] Re: Fotki

@opi, post #9

Eclipse nie jest złe, żyje z nim na codzień w pracy. :P

[#21] Re: Fotki

@El Amigos, post #14

Test
[#22] Re: Fotki

@El Amigos, post #17

Cały czas wszyscy niecierpliwie czekamy na Twoją grafikę!!!

[#23] Re: Fotki

@MinisterQ, post #18

Hmm, w sumie, to Ty sie chyba juz taki urodziles
[#24] Re: Fotki

@El Amigos, post #1

Wprowadziłem troche zmian i ulepszeń do kodu wyboru avatarów. Teraz można też wybrać domyślne avatary z serwera bez potrzeby wysyłania (jeśli ktoś nie chce szukać tylko wybrać już jakieś domyślne). Na razie umieściłem kilka. Zapraszam do testów i przejrzenia co zmieniłem.
Mam nadzieje, że nic nie popsułem :)

Mała podpowiedź: niektóre z domyślnych avatarów są animowane, ale chyba skandalu nie wywołam ;)

[#25] Re: Fotki

@marcik, post #23

Ale przynajmniej nie w Kielcach.

[#26] Re: Fotki

@El Amigos, post #17

Eee no El Amigos, panienka jest - że tak powiem - śliczniusia Podoba mi się avatarek - jestem na TAK.

[#27] Re: Fotki

@opi, post #2

opi napisał:

> Tak, rzuca mnie, jak czytam okreslenia: laski, foki, dupy,
> lalki uzywane do okreslania plci pieknej.

O! To tak jak mnie! Achhh... a juz myslalem, ze jestem jednostka wybitna, indywidualna, poeta odtraconym przez swiat brutalnej rzeczywistosci. Ale jednak nie! Jednak ktos nadal podziela moje zdanie (albo ja podzielam Twoje, opi ;) ).
A jesli chodzi o avatary, to mi sie podobaja tylko stworzone z pewna pasja i klimatem. Dla przykladu podoba mi sie aktualny avatar Brodka. ;) :P
[#28] Re: Fotki

@AlaN, post #26

Zeby te Macintoshe mialy jakis edytor obrazkow, to by bylo jeszcze lepiej! ;) Mialem cala mase lepszej jakosci malych fotek, ale bardzo czesto wylatywal mi blad, ze obrazek o 1 pixel za duzy. ;) I nie ma zadnego narzedzia, zeby przyciac. Na Ami chyba sobie poedytuje. :)

[#29] Re: Fotki

@grxmrx, post #24

może jakiś orginał?
[#30] Re: Fotki

@El Amigos, post #28

El Amigos niezła z ciebie laska! A tak poważnie: dorób animację ze sceną rozwiązywania kokardy!!! :P

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem