Forum » PPA
[#1] Linki do dzialow na Forum
Czasem jak jestem w dziale Strefa Gier czy Scena (i czytam/dopisuje posty), to chcialbym OD RAZU przejsc do innego juz z widocznymi tematami. Jesli nie sprawi Wam to wiekszego klopotu, to proponuje dodac gdzies z boku przekierowania do wybranego dzialu.

[#2] Re: Linki do dzialow na Forum

@El Amigos, post #1

To akurat jest już od dawna w planie i za jakiś czas będzie.
[#3] Re: Linki do dzialow na Forum

@SirLEO, post #2

Jako się rzekło - wybierak u góry. Miłego wybierania.
[#4] Re: Linki do dzialow na Forum

@SirLEO, post #2

I jeszcze jedna rzecz: przechodzenie do dalszych stron prosilbym o umieszczenie gdzies na poczatku lub na koncu wszystkich tematow. Nie lubie grochu z kapusta...

[#5] Re: Linki do dzialow na Forum

@El Amigos, post #4

Halo... czy ktos mnie slyszy? Chodzi mi o te linki, np.:

Idź do strony: [ 1 2 3 4 5 6  ]

...zeby byly albo na poczatku, albo na koncu widocznych tematow. Chyba tak bedzie lepiej & czytelniej?

[#6] Re: Linki do dzialow na Forum

@El Amigos, post #1

Czegoś brakuje po lewej stronie na stronie głównej :D

[#7] Re: Linki do dzialow na Forum

@Prince, post #6

Całkiem wysiadło. www.ppa.ltd.pl nie działa, dobrze że jest awaryjne www.ppa.pl
Do kiedy ta awaria?

[#8] Re: Linki do dzialow na Forum

@Prince, post #7

PPA nie odpowiada za błędne działanie aliasów .ltd.pl jak i prv.pl. Proszę zawsze używać jedynie słusznego adresu, czyli www.ppa.pl

[#9] Re: Linki do dzialow na Forum

@grxmrx, post #8

Yes Sir! :)

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem