Forum » PPA
[#1] Wyszukiwarka
Usprawniłem nieco wyszukiwarkę na stronie. Teraz powinna działać lepiej a co najważniejsze efektywnie. Zapraszam wszystkich chętnych do testów i podsyłania uwag oraz sugestii.
Co prawda wygląd i interfejs się nie zmienił, ale i to zostanie poprawione jak tylko wróce do tej części kodu :)

[#2] Re: Wyszukiwarka

@grxmrx, post #1

Jak dla mnie to chodziła bez zarzutu. Ale jeżeli jest poprawione to, co było dobre, to bardzo dobrze :)

[#3] Re: Wyszukiwarka

@grxmrx, post #1

sugestia "w Aminecie" a nie "na Aminecie"
[#4] Re: Wyszukiwarka

@Valwit, post #3

Było "w Aminecie", ale SirLEO zasugerował żeby było "na" to zmieniłem, teraz nie wiem...

[#5] Re: Wyszukiwarka

@grxmrx, post #4

imo: na aminecie to lezy na przyklad, ale szuka sie w aminecie. lezy na lozku, szukasz w lozku. to na mi po prostu wcale nie pasuje :)
[#6] Re: Wyszukiwarka

@Valwit, post #5

Na Aminecie czy w Aminecie... Ważne jeżeli się tam znajdzie :).

A jak w przeglądarce wpisać tak hasła, żeby znalazło mi tylko te
strony, na których zawierają się wszystkie podane przeze mnie hasła?
Przykładowo:

c64 slaine solucja

żeby wyświetliło mi tylko te strony, na których zawierają się te 3 hasła
a nie te, na których zawiera się choćby jedno z nich.

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem