Forum » PPA
[#1] Giełda
Od dwóch dni próbuję napisać meila z pod ogłoszenia w dziale giełda i od dwóch dni odpisuje mi żebym spróbował później ale kiedy później ? Jak już oferta będzie nieaktualna
Co jest grane ?
[#2] Re: Giełda

@TomK, post #1

Niwem zjrzyj na IRCA PPA i i sie spytaj!!!

[#3] Re: Giełda

@Korni, post #2

[#4] Re: Giełda

@TomK, post #1

Wiadomość e-mali nie została wysłana. Spróbuj raz jeszcze trochę później.
Upewnij się, że dobrze wypełniasz formularz.

Faktycznie nie została wysłana, a może naprawde została wysłana

[#5] Re: Giełda

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

Tak, amsz w 1000% racje... ale mi jednak zostalo to potwierdzone naukowo ze nic z etgo ni ebdzie. acha. ide spac, bo cos mie sie dzieje, ciekawe ile jezce takei bdzie. coraa zlepzsze.

o nie da ise edytowc buzek,mie ma ikonek , zmiecnie to!!!

suuuuuuper

/list

Ostatnia modyfikacja: 18.01.06 01:01
[#6] Re: Giełda

@TomK, post #1

Upewnij się czy poprawnie wypełniłeś formularz.

[#7] Re: Giełda

@grxmrx, post #6

Faktycznie, jest jakiś błąd, ale nie w skrypcie tylko z serwerem do wysyłania poczty...

[#8] Re: Giełda

@grxmrx, post #7

Kurde myślałem że tu można zgłaszać błędy na PPA a tu tymczasem takie kretyńskie odpowiedzi (Korni coś Ty pił?) :S
Mam propozycję może by tak dawać meila jawnym tekstem pod ogłoszeniem to bym sobie sam napisał a nie czekał na łaskę jakiegoś serwera PPA
Pozdrawiam.
[#9] Re: Giełda

@grxmrx, post #6

Jaki formularz przecież tam trzeba napisać parę słów i podać swojego meila.
A może nieprawidłowe wypełnienie formularza to błedy ortograficzne i wtedy nie wysyła
[#10] Re: Giełda

@TomK, post #9

No dobra wreszczie poszło.
Jednak stare przysłowie pszczół mówi: do trzech razy sztuka
[#11] Re: Giełda

@Korni, post #5

Korni, ja też tak chcę!!

Co brałeś i ile to kosztowało? No mów, mów bracie! Podziel się z nami! Bóg kazał się dzielić. :D

[#12] Re: Giełda

@TomK, post #8

A ładnie to tak skarżyć grxmrx'owi, że Korni ma coś dobrego? Ja też bym chciał, i El Amigos też ale nikt nie skarży. A niektóre posty nie sa kretyńskie, tylko niektórzy nie umieją ich odebrać ;)
Odpowiedzi na forum sa jak pudełko czekoladek: nigdy nie wiesz na co trafisz!

A ja nie pozdrawiam, tylko opieprzam

[#13] Re: Giełda

@Prince, post #12

Aleś się obudził ja już zapomniałem że zacząłem ten wątek
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem