Forum » PPA
[#1] exec come strikes
Niezależny amigowy portal zaatakowany przez exec, jutro o tym bćdzie w gazetach!!!!!

[#2] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

normalnie koniec świata! ;)

[#3] anglacki rulez

@BagoZonde, post #1

Co to znaczy "exec come strikes"? ;)

[#4] Re: exec come strikes

@koodlaty, post #2

To już jest koniec i nie ma już nic. Na dniach wyjdzie Amy05 i MOS przegra ostatecznie, bedzie jedna amiowczarnia i władze nad światem przejmie redakcja eXeca, tako rzecze Torn. ;P ;>
[#5] Re: exec come strikes

@Torn, post #4

Jezus...

[#6] Re: anglacki rulez

@grxmrx, post #3

Űe bëdzie úle i zadyma!

Kolega nie graî w Kong Strikes Back na c64? Wielki zîy Kong chce porwaę ksiëűniczkë ppa.
Bëdzie o tym w gazetach!

Ostatnia modyfikacja: 01.04.06 00:56
[#7] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

hihihi obecny wygląd strony nawet przypadł mi do gustu

[#8] Re: exec come strikes

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #7

Właśnie, powinien być do wyboru w ustawieniach strony Pewnie miałby największe wzięcie
[#9] Re: exec come strikes

@szulu, post #8

Zawsze bałem się powiedzieć, że design PPA wymięka w porównaniu z exec'iem super mistrzem. Widzę, że łebdezajnerzy PPA uczą się od najlepszych, brawo, wreszcie postępy! ;)

439848998985killing-joke56586986999556

[#10] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

Panowie, rewelacja! Naprawdę. :D :D :D

[#11] Re: exec come strikes

@Kamul, post #10

Sprawdźcie Aminet. OS 1.3 powraca!
[#12] Re: exec come strikes

@Kamul, post #10

W pierwszej chwili naprawdę myślałem, że mi kursor zjechał i wklikłem nie ten adres
Świetne! :P
[#13] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

Normalnie myślałem że wlazłem nie tam gdzie trzeba :). Brawo za prima-aprilisowy kawał, naprawde jest świetny :D :D
[#14] Gratuluje

@BagoZonde, post #1

Najlepszy 1 kwietnia! Gratuluje wlozonej pracy - swieta robota i swietny efekt - nie ukrywam ze bylem w 100% przekoany ze jestem na execku i mi sie palec pomylil przy wpisywaniu.
[#15] Re: Gratuluje

@Poke, post #14

dokladnie takie tez sa moje odczucia :D
PPA wiecznie zywe,chwala Im :)))

[#16] Re: Gratuluje

@AmiChris, post #15

Ja az sie przestraszylem :D Genialne :D

[#17] Re: Gratuluje

@Mat, post #16

witam zeczywiscie fantastyczna robota bardzo sie zdziwilem myslalem ze mi sie adresy poprzestawialy brak mi jednak kilku elementow .i tu musze z przykroscia stwierdzic ze bez tych elementow strona Etyczna zartu wyglada bardzo blado.
[#18] Re: Gratuluje

@Dziadziomiecio, post #17

Zawsze sie zdarzy jakiś malkontent. ;)

[#19] Re: anglacki rulez

@BagoZonde, post #6

Co? Księżniczka? Gdzie, jaka? Trzeba ją ratować! O ja biedny. Dajcie mi konia!!

[#20] Re: Gratuluje

@MinisterQ, post #18

Ja chce taka skorke

btw: jesli mozna prosic - wiekszy odstep miedzy trescia newsa a data/userem i ciut wiekszy line-height, rowniez dla tresci newsa.

[#21] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

Piknie! :) Jak to zobaczylem i skonstatowalem co jest grane bylem przekonany ze jak wejde na Execa me oczeta ujrza dla odmiany design PPA ;)
[#22] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

chyba jestem przemęczony...
[#23] Re: Gratuluje

@_arti, post #20

Takie skórki to na execu.

line-height?
To też prima aprilis?

[#24] Re: Gratuluje

@BagoZonde, post #23

> Takie skórki to na execu

:D

>line-height?
>To też prima aprilis?

Nie, dlaczego? Wygladaloby czytelniej... przynajmniej tak sadze.

[#25] Re: exec come strikes

@BagoZonde, post #1

Buuu...
A ja wczoraj nie zajrzalem
Moze gdzies jakiegos zrzuta chociaz dajcie.

[#26] Re: exec come strikes

@Darek S., post #25

http://83.19.193.114/~pawel/amiga/zrzutekranu.png
[#27] Re: Gratuluje

@_arti, post #24

Wiesz, grunt w tym, że miało to przypominać exec'a bo jest to strona na jeden dzień, więc twoje uwagi są prima-aprilisowe ;) ;b.

[#28] Re: Gratuluje

@BagoZonde, post #27

hmm... ja bym jednak chcial, zeby ta skorka zostala... jak mozliwosc wyboru ;)

[#29] Re: Gratuluje

@_arti, post #28

Mi się kompletnie nie podobała, ale mogłaby rzeczywiście być taka opcja w profilu. Tak proponowałem pewnego czasu na forum c64power po zmianie designu, ale że oldskulowy design większości podobał się znaczniej - to łebdezajnerzy powrócili do starego. A nowy nie był zły, mogli to w profilu dopisać do wyboru.

PPA niebieskie, rządy królewskie!

[#30] Re: exec come strikes

@Torn, post #4

Hehe, ale jeszcze jest partyzantka. Co jak co, ale w Polandii byl zawsze najlepszy ruch oporu :P
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem