Forum » PPA
[#1] WHDLoad-rejestracja 2
Miałem się gdzieś wkleić w poruszony już taki sam temat, ale pomyślałem, że napiszę nowy.

Czy są chętni na zarejestrowanie tego programu? Ja jestem już od paru miesięcy zdecydowany. :)
Szkoda tylko, że przy ostatniej rejestracji się nie zdecydowałem...

[#2] Re: WHDLoad-rejestracja 2

@El Amigos, post #1

beam me up Scotty :)

jeszcze ktos ?
[#3] Re: WHDLoad-rejestracja 2

@Arven, post #2

Jestem nowy na PPA.

Jakie są korzyści z takiej rejestracji?
Bo chyba chodzi o jakąś grupową rejestrację?

Lub inaczej:

Czym się różni od tradycyjnej?

Pozdrawiam.

Ostatnia modyfikacja: 03.10.06 18:06
[#4] Re: WHDLoad-rejestracja 2

@El Amigos, post #1

Ok.
Znalazłem i przeczytałem stary wątek.
Już wszystko wiem.

Ja będę zainteresowany, ale jak sie zbierze więcej ludu i WHDLoad nieco wtedy stanieje.

Pozdrawiam

Ostatnia modyfikacja: 03.10.06 18:13
[#5] Re: WHDLoad-rejestracja 2

@cichym, post #3

Zdaje się, że odpowiadałem na Twojego maila na adres prywatny... Tam znajdziesz odpowiedzi na pytania. Odpowiedzi znajdziesz również w dziale Rejestracja.

A tak przy okazji, z uwagi na wiele czynników rejestracja jest zawieszona do odwałania.
[#6] Re: WHDLoad-rejestracja 2

@mailman, post #5

Ja być może znalazłem jeszcze 2 osoby chętne poza mną. Spytam się ich i napiszę żeby tutaj wpadli.

[#7] Re: WHDLoad-rejestracja 2

@El Amigos, post #6

A tak przy okazji, z uwagi na wiele czynników rejestracja jest zawieszona do odwałania.
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem