Forum » PPA
[#1] Oo! jest edycja komentów!
Qrcze, od kiedy jest możliwość edycji komentarzy, bo ja dopiero teraz to zauważyłem? :D :o
Pokłony dla Grx!
[#2] Re: Oo! jest edycja komentów!

@R-Tea, post #1

Razem z przygotowaniem Graffiti i komentarzy do obrazków w tym dziale dodałem też taką opcję, a że jest to operowanie na tych samych danych co w aktualnościach to nie było problemu. Jeszcze pozostaje do zintegrowania pod tym kątem komentarzy do ankiet i artykułów.

[#3] Re: Oo! jest edycja komentów!

@R-Tea, post #1

Ja to zauważyłem 10 minut temu, ale nie chciałem się wychylać :) Niech no teraz tylko jakiś błont się pojawi w komenceniu... Trolowoanie staje się coraz trudniejsze :):

[#4] Re: Oo! jest edycja komentów!

@R-Tea, post #1

> od kiedy jest możliwość edycji komentarzy

http://www.ppa.pl/newsy/komentarze.php?p=4195&c=1#28507

[#5] Re: Oo! jest edycja komentów!

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

Skolman, zaktualizuj profil, dodałem tam Jabbera i Tlena już jakiś czas temu

[#6] Koodlaty!

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #4

No ładnie, taki Koodlaty od kilku dni se edytuje komentarze, dopieszcza je, szlifuje... i siedzi cicho, nie pochwali się kolegom o swoim odkryciu, a pewnie niech sie ofce męczą :S

[#7] Re: Koodlaty!

@Prince, post #6

Nakopac mu! :P

[#8] Re: Koodlaty!

@Prince, post #6

Ten test zrobiem na wyrazne zyczenie grxmrx'a - zreszta on pisal o tym na ircu. Nie widze powodow by sie oburzac :P

[#9] Re: Koodlaty!

@Kaczus, post #7

Te, kaczka - uwazaj zebys na ruszt nie trafil

[#10] Re: Koodlaty!

@koodlaty, post #9

Martw się o swoje 'offce' :P

[#11] Re: Koodlaty!

@koodlaty, post #8

kurcze, a myślalem ze to ja pierwszy uzylem edycji postow, wyprzedziłes mnie o pare minut :D

[#12] Re: Oo! jest edycja komentów!

@grxmrx, post #5

git i o to chodziło :)

btw. hehe fajny ten chopek

Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem